Pošlji povpraševanje

A-les d.o.o. | Kotno pomivalno korito


Naša kuhinjska pomivalna korita so priznanih blagovnih znamk. Naše kotno pomivalno korito slovi predvsem po natančosti, preciznosti, kvaliteti in funkcionalnosti. Naša linija sledi vsem novim smernicam v svetu. A-les kotno pomivalno korito se vgrajuje že v vse moderne kuhinje. Izdelki so narejeni samo iz kvalitetnih materialov najvišje kakovosti.
Naša kuhinjska pomivalna kotna korita pa imajo tudi svojevrstni dizajn in uporabnost, kjer sledijo najvišji popolnosti v tehnologiji in oblikovanju. A-les vam nudi naslednje: vrhunsko tehnologijo, enostavno čiščenje, resnično lepoto ter izdelke primerne za še tako zahtevne kupce. A-les kotno pomivalno korito je na voljo v različnih velikostih, oblikah ter raznih kombinacijah korit.

Kuhinjska pomivalna korita


Kotno pomivalno korito in kuhinjske armature je treba precizno izbrati, saj je pomivanje vsakodnevna dejavnost v kuhinji in nam poleg kuhanja vzame največ časa. Primerno kotno pomivalno korito nam lahko ustvari kuhinjo, ki bo obogatila prostor in olajšala pomivanje posode.
Kuhinjsko korito akcija: Oglete si naš pester izbor korit in kuhinjskih armatur - tehnološko dovršenih in mnogovrstnih oblik, ki se podajo tako k tradicionalnim kot tudi najsodobnejšim kuhinjam.

Izbor kuhinjskih pomivalnih korit


Kotno pomivalno korito; ponujamo več opcij:

Kotno pomivalno korito ima lahko 2 poglobljena dela in je izdelano iz nerjaveče pločevine. Pomivalno korito ima poglobljeni del na levi strani in odcejalnik na desni strani. Izdelano je iz nerjaveče pločevine. Kotno pomivalno korito ima poglobljeni del na desni strani in odcejalnik na levi strani. Izdelano je iz nerjaveče pločevine. Dalje: kotno pomivalno korito z odcejalnikom. Korito ni polirano in je brez odprtine za pipo. Izvedba je lahko leva ali desna. Ponudba naših kotnih pomivalnih korit je torej pestra, prepričani smo, da bo vsaka naša cenjena stranka našla nekaj glede na svoje potrebe. V vsakem primeru pa vam garantiramo kvalitetne materiale ter montažo. Pošljite nam povpraševanje po elektronski pošti ali telefonu, saj nudimo tudi akcije kuhinjskih korit.
Poglejte si tudi naše spalnice po meri in lam parket ter dekorativni kamen za stene.

A-les d.o.o. | Kuhinjska pomivalna korita, povezava do naše spletne strani:
  • Kuhinje
  • Korita
  • Dekorativni kamen