Pošlji povpraševanje

Moderne nemške kuhinje Dassbach vrhunske kakovosti

Moderne nemške kuhinjeModerne nemške kuhinje Dassbach odlikujejo visoka kakovost, odlično oblikovanje in ugodna cena. Podjetje je veliko svoje energije vložilo v razvoj kakovosti in učinkovitosti proizvodnih metod pa tudi v visoke okoljske in dobaviteljske standarde. O vsem tem vas lahko prepriča izjemna uporabnost te vrhunske nemške kuhinje. Moderne nemške kuhinje Dassbach so tudi estetske in prijetne na pogled, saj sledijo modnim trendom. Predvsem pa so funkcionalne in priročne - v službi gospodinje.

Kuhinja skupaj z jedilnico in dnevno sobo velja za največji prostor, v katerem se zbira vsa družina, pogosto pa se v njej družimo tudi s prijatelji in znanci. Iz tega razloga je pred nakupom dobro razmisliti, kako kuhinjo uskladiti z vsemi željami in potrebami.Pri tem vam bodo v veliko pomoč naši strokovnjaki v salonu kuhinj, saj imajo izjemno znanje in bogate izkušnje.

Načrtovanje moderne nemške kuhinje po meri bo bistveno poenostavil tudi 3d izris kuhinj, računalniški program, ki omogoča realen vpogled v videz opremljenega prostora. Vaša kuhinja bo tako že vnaprej načrtovana do potankosti, zaradi česar bo še toliko bolj odgovarjala vašim željam.

Moderne nemške kuhinje Dassbach po meri vaših želja

Izdelava moderne kuhinje po meri je popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam ter razpoložljivosti prostora. Pri oblikovanju moderne kuhinje po naročilu so vsi kuhinjski elementi in detajli zasnovani v čistih in ravnih linijah. Takšna zasnova elementov zagotavlja tudi enostavno uporabo in vzdrževanje.

Moderne kuhinje po meriPoleg bele barve so pogosto prisotne tudi bolj žive in drzne barve, vse bolj pa je priljubljen visok sijaj, ki v moderne kuhinje po meri prinaša zelo visoko kakovost. Prepričani ste lahko, da vam bo kuhinja z visokim sijajem služila več kot odlično in bo pri vas doma videti čudovito. Vrhunske moderne nemške kuhinje Dassbach v visokem sijaju so veliko bolj trpežne in tudi enostavnejše za vzdrževanje. Da pokažejo svoj prvotni sijaj, je v večini primerov dovolj, da jih obrišete z vlažno krpo.

Načrtovanje moderne kuhinje po naročilu vključuje tudi moderno osvetlitev z LED lučmi, ki jih hkrati uporabljamo v dekorativne namene pod pulti, znotraj dekorativnih vitrin in steklenih elementov. Moderne nemške kuhinje po meri pa si ne moremo predstavljati še brez tehnološko in oblikovno dovršenih gospodinjskih aparatov. Prav tako se vse pogosteje vgrajuje multimedija, ki je elegantno skrita v kuhinjske elemente.

Za brezplačen računalniški 3D izris kuhinj nas lahko pokličite na (05) 90 44 620 ali nam pišete na info@dassbach.si. Vrhunske nemške kuhinje si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Vabljeni!


A-LES d.o.o. | Izdelava modernih in klasičnih kuhinj po meri - povezave do naše spletne strani: