Pošlji povpraševanje

A-les d.o.o. | Naravni dekorativni kamen za stene


Montaža je prav lahkotna. Ob pogledu na naravni dekorativni kamen za stene nad vašim kaminom ali steni vaše terase boste v svoj dom pripeljali kanček narave. Naši proizvodi iz dekorativnega kamna za stene so novost, ki združuje naravno lepoto, ki jo daje dekorativni kamen in eleganco v našem domu, vrtu in povsod tam, kjer bivamo in delamo. Ponujamo kamnite panelne plošče. Dekorativni kamen za stene:Svojim strankam zagotavljamo visoko kakovost materialov ter jim pri izbiri nudimo tudi strokovno svetovanje in izmere ter polaganje na domu. Poleg prodaje poskrbimo tudi za vgradnjo elementov iz dekorativnega kamna.

Dekorativni kamen za zid


Kamen je odličen toplotni in zvočni izolator, odporen je proti vremenskim vplivom in se idealno spaja z naravnim okoljem. Dekorativni kamen za stene je najbolj primeren pri obdelavi zunanjih in notranjih sten. Uporablja se pri gradnji poslovnih objektov, stanovanj, gostinskih lokalov, počitniskih hiš, pri izdelavi kaminov, ognjišč, stebrov, škarp, balkonov in pregradnih zidov. Naravni dekorativni kamen za zid je odličen toplotni in zvočni izolator. Naravni dekorativni kamen za zid je odporen proti vremenskim vplivom in izgleda, kot da je del naravnega okolja. Dekorativni kamen za stene za zid bo vnesel naravo v vaš dom, polepšal steno, vaš kamin oblekel v domačnost. Dekorativni kamen je namenjen tudi oblaganju fasad v celoti ali kot samo del fasade, s katerim celota postane naravnost popolna. Nudimo tudi dekorativni kamen za zid ter kamen za stene.

Umetni dekorativni kamen


Umetni dekorativni kamen je odlitek iz kalupa, ki ga naredijo iz modela naravnega kamna. Naravni dekorativni kamen za stene ima pogosto gladko ozadje in zahteva dodatne elemente in nosilce, ter se na splošno ne razvršča kot dekoracija za lepljenje. Umetni kamen je izdelan z kanalčki na zadnji strani kar omogoča preprosto postavitev. Pri pripravi umetnega dekorativnega kamna ostaja približno 2% odpadnega materiala, v nasprotju s 10% pri naravnem dekorativnem kamnu. Umetni dekorativni kamen je mogoče postaviti na fasado kamina in za pečjo oz. štedilnika. Priporočamo razmik 50cm med dekorativnim kamnom in odprtim ognjem.
Vabimo vas tudi k ogledu A-lesove ostale ponudbe: Prenova kuhinje, kuhinje in jedilnice ter sedežne garniture po meri.

A-les d.o.o. | Naravni dekorativni kamen za stene, povezava do naše spletne strani: