Pošlji povpraševanje

Klasične rustikalne kuhinje pogoste zlasti na podeželju, a tudi v mestu niso redkost

Klasične rustikalne kuhinjeKlasične rustikalne kuhinje največkrat najdemo v podeželskih domovih. Toplina in obstojnost različnih vrst masivnega lesa, naravni materiali ter brezčasna modernost pohištva sicer marsikoga prepričajo, da si takšno kuhinjo uredi tudi v mestnem okolju, vendar pa mora prostor biti dovolj velik, da kuhinja služi svojemu namenu. Ponavadi je prostora za te najlepše klasične kuhinje dovolj na primer v starejših meščanskih večstanovanjskih hišah.

Za klasične rustikalne kuhinje sta značilna starinska, a zato nič manj elegantna videz in oblika pohištva. Kljub starinskemu videzu opreme pa se nam ni treba odpovedovati sodobnim kuhinjskim pripomočkom, le ustrezno jih moramo zakriti. Pokličite za izris kuhinje!

Osnovni element klasične rustikalne kuhinje je les. Oblike omaric, stolov in mize so največkrat preproste, zaključki pa elegantni. Iz lesa so lahko tudi tla, se pa na tla klasične rustikalne kuhinje podajo tudi ustrezne keramične ploščice.

Nemške kuhinje slovijo po natančni in zanesljivi izdelavi

Nemške kuhinjeNaj gre za postavitev klasične rustikalne kuhinje ali za sodobnejši ambient, vsakdo si želi uporabno in obstojno opremo, katere videz nas bo navduševal še leta. Ko govorimo o natančnosti in zanesljivosti proizvodnje, zagotovo ne moremo mimo kuhinj nemške izdelave. Nemške kuhinje različnih proizvajalcev so iz teh razlogov pravzaprav našle pot že v mnogo slovenskih prodajnih salonov. Eno najbolj priznanih podjetij, v katerem boste našli vrhunske nemške kuhinje, je Dassbach. Družba se ponaša z že 80-letno tradicijo, a kljub temu vselej sledi sodobnim trendom izdelave najlepše klasične in moderne kuhinje. Obenem z izborom materialov in načina izdelave skrbi za ohranjanje okolja in trajnostni razvoj.

Napredek tehnologije ni prinesel le novih standardov učinkovitosti in uporabnosti vrhunske nemške kuhinje, pač pa tudi možnost vnaprejšnje računalniške predstave o njenem videzu. Tako tudi Dassbach nudi 3d izris kuhinje. Še pred tem naši strokovnjaki natančno izmerijo vaš prostor ter vam svetujejo glede postavitve, glede ujemanja barvnih kombinacij in glede nakupa bele tehnike vaše nove nemške kuhinje.

3d izris kuhinje omogoča skupno načrtovanje in vpogled v vrhunske rešitve

3d izris kuhinje nam omogoča, da pri načrtovanju vaše klasične rustikalne ali pa sodobnejše različice kuhinje v največji možni meri sledimo vašim željam. Prav tako pa 3d izris kuhinje našim strankam da predstavo o izjemni kakovosti in o ekskluzivnih rešitvah nemške kuhinje Dassbach. Ko skupaj najdemo ustrezno rešitev, sledi le še izdelava vrhunske nemške kuhinje po meri.

Obiščite nas. Skupaj bomo našli idealno rešitev za vašo novo kuhinjo. 3d izris kuhinje pa bo poskrbel, da bo vaša odločitev za kuhinjo Dassbach še toliko lažja.

A-LES d.o.o. | Izdelava kuhinj po naročilu - povezave do naše spletne strani:

  • Klasične rustikalne kuhinje
  • Nemške kuhinje
  • 3d izris kuhinje