Pošlji povpraševanje

Najlepše klasične kuhinje so ponavadi izdelane po meri

Klasične kuhinje po meri so idealna izbira za vse, ki prisegate na tradicionalen slog, klasične linije in brezčasno lepoto. Zlasti v primerih, ko je prostor manjši in ne omogoča namestitve vseh potrebnih elementov in opreme, je to pravzaprav edina možnost. Tudi za večje prostore pa velja, da so najlepše klasične kuhinje ponavadi izdelane po meri. Kuhinje serijske proizvodnje, ki jih najdemo v trgovskih središčih, namreč največkrat ne upoštevajo vseh naših zahtev po funkcionalnost in tudi estetskih želja ne. Za klasične kuhinje po naročilu pa že osnovi velja, da temeljijo na osebni noti in na specifičnih željah posameznika. Podobno seveda velja tudi za moderne kuhinje, ki so izdelane po naročilu.

Izdelava najlepše in hkrati funkcionalne klasične kuhinje je izziv za oblikovalca

Vrhunske nemške kuhinjePohištvo klasične kuhinje po meri sicer ponavadi nima popolnoma ravnih in čistih linij, kot to velja za modernejše različice. Ima pa les več detajlov, ki v klasične kuhinje po naročilu doprinašajo občutek domačnosti.

Ne glede na slog kuhinje mora biti pri izbiri moderne ali klasične kuhinje po meri ključen dejavnik funkcionalnost - ta naj ima vedno prednost pred idealom lepote. Zato je izdelava najlepše, a hkrati uporabne klasične kuhinje vedno kompromis med naštetima dejavnikoma in hkrati izziv za oblikovalca kuhinjskega pohištva.

Iz naštetih razlogov je prav, da izboru proizvajalca, opreme in kuhinjskega pohištva namenimo dovolj pozornosti. Vsi si namreč želimo, da bi priprava hrane potekala hitro, učinkovito in brez zamudnega iskanja pripomočkov.

Investicija v vrhunske nemške kuhinje ne razočara

Klasične kuhinjeKer kuhinje ne menjamo prav pogosto, je pametno investirati v priznanega, kakovostnega in uveljavljenega ponudnika. Eden takšnih je tudi nemško podjetje Dassbach, ki vrhunske nemške kuhinje ustvarja že 80 let, obenem pa sledi sodobnim trendom na tem področju. Tudi nasploh nemški proizvajalci kuhinj predstavljajo pojem natančnosti in zanesljivosti.

V družbi Dassbach, ki jo v Sloveniji zastopa podjetje A-LES d.o.o., načrtovanje vrhunske nemške kuhinje vključuje tudi svetovanje in izris kuhinje. Strokovni sodelavci prostor najprej natančno izmerijo ter vam predlagajo najprimernejšo postavitev in barvno kombinacijo, ki bo izpostavila najlepše značilnosti vaše nove klasične kuhinje po meri.

Svetovanje kot rečeno vključuje tudi primerjalno analizo ostalih prostorov in izris kuhinje v 3D-tehniki. 3D izris strankam že vnaprej zagotovi predstavo glede vrhunske kakovosti nemške kuhinje, pa naj gre za klasične kuhinje po meri ali za moderne kuhinje po naročilu. Le pokličite nas ali nam pošljite elektronsko pošto in v nekaj minutah bomo dogovorjeni za termin izrisa kuhinje v našem salonu ali pri vas doma.

Dassbach je že 80 let pojem vrhunske nemške kuhinje. Vabljeni.

A-LES d.o.o. | Izdelava najlepših nemških kuhinj po naročilu - povezave do naše spletne strani: