Pošlji povpraševanje

Klasične rustikalne kuhinje navdahnjene z duhom tradicije

Klasične rustikalne kuhinje Dassbach vas bodo presenetile z izvirnostjo in pridihom tradicije. Klasične rustikalne kuhinje so izdelane z modernimi tehnologijami, najsodobnejšimi tehnikami izdelave in z dobro staro nemško natančnostjo, ki jih res ni para. Te izvrstne nemške kuhinje bodo vaše bivališče poživile s svojo izjemno estetsko noto in so primerne tudi za tiste najbolj zahtevne naročnike. In kar je najboljše, gre za izdelavo kuhinj po meri, kar pomeni, da bo vaša nova klasična rustikalna kuhinja izdelana v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Do najmanjše podrobnosti bomo poskrbeli za vaše polno zadovoljstvo. Naše kuhinje so najlepše kuhinje, ki jih lahko dobite na trgu. Izdelujemo vse vrste klasičnih kuhinj po meri, moderne kuhinje z otokom in še marsikaj drugega. Izdelava kuhinj po naročilu je naš edini način dela, saj naš sistem dela temelji na individualnem odnosu z vsako stranko posebej.

Klasične rustikalne kuhinje
Klasične rustikalne kuhinje v preobleki modernosti

Če ste ljubitelj tradicije in hkrati zahtevni potrošnik, ki za sebe želi le najboljše, potem je klasična rustikalna kuhinja Dassbach enostavno nekaj, kar res morate imeti. Duh tradicije je v tem primeru del modernega izdelka, ki ima vse značilnosti, ki jih mora imeti nekaj, kar je nastalo v enaindvajsetem stoletju. To pomeni, da so te nemške kuhinje vrhunske in kljub rustikalnem videzu izdelane fino in perfektno. Zato so te nemške kuhinje res nekaj neponovljivega, saj v sebi združujejo vse, kar je potrebno. Izdelava teh kuhinj po meri vas bo zagotovo navdušila.

Izdelava kuhinj po meri je naš standardni način dela

Nemške kuhinje Dassbach so izdelane na podlagi komunikacije z našim naročnikom. Ko se odločite, da nam daste zeleno luč za začetek postopka izdelave vaše nove kuhinje po meri, se bomo z vami najprej pogovorili. Preden začnemo z izdelavo vaše kuhinje po meri, vam bomo pripravili 3D izris vaše nove moderne kuhinje z otokom ali morda klasične rustikalne kuhinje. Šele potem, ko bomo z vami dorekli vse podrobnosti in res šele potem, ko boste z načrtom nemške kuhinje popolnoma zadovoljni, bomo začeli z izdelavo vaše kuhinje po naročilu.

Kuhinje-ales.si | Klasične rustikalne kuhinje za izbirčneže - povezave do naše spletne strani: