Zobne prevleke: cena porcelanastega zoba pri nas zelo ugodna!

Zobne prevlekeZobne prevleke oziroma krone uporabljamo za prekrivanje obrušenih, zabarvanih ali kako drugače poškodovanih zob. S pomočjo zobne prevleke tako dosežemo obnovo oblike in barve zoba, zato si danes težko predstavljamo estetsko zobozdravstvo brez njih. Zobne prevleke so običajno izdelane iz porcelana, zato jih imenujemo tudi porcelanasti zobje. Možne so sicer tudi nekatere druge kombinacije materialov, denimo kovinsko-porcelanasti zobje oziroma zobne prevleke. Cena porcelanastega zoba je odvisna od konkretnega stanja vašega zobovja in od zahtevnosti sanacije. Če vas zanima natančnejša ocena glede tega, kakšna bi bila v vašem primeru cena porcelanastega zoba/prevleke, ste vljudno vabljeni v Zobozdravstvo Pohlen, kjer bomo opravili temeljit pregled in poiskali najustreznejšo rešitev za vas.

NUDIMO TUDI BELJENJE ZOB!

Kdaj so zobne prevleke oziroma porcelanasti zobje smiselna rešitev?

Cena zobnih prevlekPorcelanasti zobje so mnogo bolj trpežni od običajnih nadomestnih zob, zato postajajo vse bolj priljubljena izbira. Z uporabo zobne prevleke iz porcelana lahko med drugim obnovimo zobe, ki jih je prizadel karies v tolikšni meri, da izdelava zalivke ni več mogoča. Porcelanasti zobje so primerni za vse, ki imate alergije na kovine, in so povsem varni za vaše zdravje. Sanacija zoba s porcelanasto prevleko je dobra rešitev tudi po različnih nezgodah ali takrat, ko niste zadovoljni z barvo vašega zoba. Beljenje namreč ni vedno mogoče, poleg tega pa lahko poškoduje sklenino. Čeprav je cena porcelanastega zoba večinoma višja od beljenja, daje estetsko zobozdravstvo vse pogosteje prednost tej metodi oziroma porcelanastim luskam, saj je precej manj invazivna.

Ugodne zobne prevleke: cena popolnega nasmeha nižja, kot si predstavljate

Običajno ljudi najbolj skrbijo stroški zobne prevleke. Cena porcelanastega zoba, ki vam jo ponujamo pri Zobozdravstvu Pohlen, vas bo zagotovo navdušila. Podobno velja tudi za druge storitve (zobni vsadki itd.). Naše zobozdravstvo si namreč prizadeva, da bi bil zdrav in bleščeč nasmeh, ki lahko pomembno pripomore k vaši samozavestni, dostopen kar se da široki množici ljudi!