Pošlji povpraševanje

Zobozdravnik - ni nam vseeno za vaše zobe


Dober zobozdravnikZobozdravnik lahko ogromno pripomore k zdravim zobem in ustni votlini, zaradi česar je pomembno, da izberemo pravega. V Zobozdravstvu Pohlen vam nudimo kvalitetne zobozdravstvene storitve, s pomočjo katerih boste z lahkoto ohranjali zdrave zobe in zdravo ustno votlino. Za zdrave zobe so ključnega pomena izbira dobrega zdravnika in redni obiski v zobozdravstveni ordinaciji.


Dober zobozdravnik

Pri izbiri dobrega zobozdravnika si lahko pomagamo tako, da si zastavimo določena vprašanja. Ali se zobozdravnik zanima za zdravje mojih zob? Ali mi zdravstveno-vzgojno svetuje? Ali pri svojem delu upošteva načine preprečevanja infekcije? Katere materiale uporablja? Ali zna odgovoriti na moja vprašanja? Ali si zobozdravnik vzame čas zame? Vse to so dejavniki, ki nam sporočajo kako dober je določen zobozdravnik. Dober zobozdravnik skrbi za naše celostno zdravje, poskrbi, da se med pregledom dobro počutimo in nam je pripravljen svetovati. Prav tako se moramo vprašati katere storitve potrebujemo. Je to otroški zobozdravnik, morda zasebni zobozdravnik? V Zobozdravstvu Pohlen si za paciente vzamemo čas in jih celostno obravnavamo. Naše znanje smo pripravljeni deliti z vami in vam strokovno svetovati. Zdravje vaših zob je na prvem mestu.

NUDIMO ZOBNE PREVLEKE!


Zobozdravnik v Domžalah


Profesionalno beljenje zobIščete dobrega zobozdravnika v Domžalah? Ponujamo vam naslednje storitve:

  • vstavitev zobnih vsadkov,
  • zobne prevleke,
  • beljenje zob,
  • bele plombe,
  • čiščenje zobnega kamna,
  • ostale storitve (puljenje zob, zdravljenje parodontalne bolezni, zdravljenje zobnih korenin, otroški zobozdravnik itd.). Na voljo vam je zobozdravnik, ki se ukvarja z estetskim zobozdravstvom .

Vse storitve opravimo profesionalno in strokovno, z veseljem pa upoštevamo vaše želje in mnenja. Nudimo vam nasvete o pravilni negi zob, kako ohraniti belino zob in kdaj jih je potrebno umivati. V nujnih primerih se lahko obrnete na dežurnega zdravnika v Domžalah.


V zvezi s vprašanji nam lahko pošljete povpraševanje, nas kontaktirate prek telefona ali pa se oglasite v naši ambulanti. Z veseljem se vam bomo posvetili.