Zobni vsadki (implantati): cena in kakovost, ki vas bosta navdušili

Zobni vsadkiZobni vsadki so idealna rešitev za vse, ki ste zaradi različnih razlogov ostali brez enega ali več zob. Glavna prednost, ki jo ponujajo zobni vsadki oziroma zobni implantati, je, da lahko z njimi nadomestimo zobne korenine in tako zagotovimo popolno funkcionalnost vašega zoba. Gre za trajno rešitev, ki se ne uvršča zgolj v estetsko zobozdravstvo, ampak vam omogoča nemoteno žvečenje hrane in druge dejavnosti brez občutka tujka v ustih. Zobni implantati ne ogrožajo sosednjih, zdravih zob, zato so precej boljša izbira od mostička predvsem v primeru, ko želite nadomestiti en manjkajoči zob.

NUDIMO TUDI BELJENJE ZOB!

Komu so zobni vsadki namenjeni in kako se vgradi zobni implantat?

Zobni vsadki predstavljajo izjemno pomembno inovacijo, tako za funkcionalno kot za estetsko zobozdravstvo. V preteklosti so bile možnosti za nadomeščanje izgubljenih zob precej bolj omejene, če jih primerjamo z zobnimi implantati, rešitve pa so bile velik kompromis ugodju in učinkovitosti. Zobni implantati so tako poskrbeli za velik preskok in odprli enostavno pod do lepega nasmeha in urejenega zobovja. Najbolje pri tem pa je, da so zobni vsadki primerni praktično za vsakogar, obstaja le ozka skupina kontraindikacij. Zobni implantati se vsadijo neposredno v čeljustno kost. Ko se z njo popolnoma zrastejo, kar običajno traja nekaj mesecev, se zobni vsadki nadgradijo s pomočjo zobne protetike ali zobne prevleke. Zobni implantat tako predstavlja stabilno in trajno osnovo za nadomestitev zob(a).

Ugodni zobni implantati: cena celotne storitve izjemno konkurenčna

Zobni implantatiZobozdravstvo Pohlen je prava izbira za vse, ki vas zanimajo zobni implantati. Cena je pri nas še posebej ugodna, a to ni naša edina prednost. Poleg dostopne cene za zobni implantat vam naše zobozdravstvo zagotavlja tudi vrhunsko kakovost storitve, kar nam omogočajo bogato znanje in najkvalitetnejši zobni implantati. Cena, ki jo boste plačali za zdrave in lepe zobe, je, kot poročajo naši zadovoljni pacienti, ena najboljših investicij, ki si jih lahko privoščite!