Pošlji povpraševanje

Kljuka za drsna vrata naj bo nevsiljiva in praktična

Kljuke za drsna ali notranja vrataKljuka za drsna vrata mora biti hkrati dovolj trdna, na drugi strani pa mora biti estetska. Narava drsnih vrat je v tem, da so v zaprtem položaju to čisto običajna vrata, ko pa so odprta morajo biti čimbolj neopazna oziroma čim manj vidna. Zato mora biti kljuka za drsna vrata tem potrebam prilagojena. Kljuka za drsna vrata naj bo torej nevsiljiva in diskretna. Ena od odličnih opcij so denimo utopni ročaji. Za kljuke za notranja vrata v splošnem velja, da naj bi bile za razliko od kljuk za zunanja vrata bolj umirjene in nevpadljive. Notranje kljuke morajo biti prijetne na otip. Hkrati za vse kljuke za vrata velja, da morajo biti sposobne prenesti intenzivno čiščenje. Znano je namreč, da so predmeti, ki jih ljudje pogosto prijemamo, v primeru pomanjkljive higiene potencialno leglo bakterij. Da bi preprečili nevarnost morebitne okužbe, je potrebno predvsem notranje kljuke, kot so kljuke za notranja vrata in kljuke za omare, pogosto čistiti in razkuževati. Zato morajo biti kljuke za notranja vrata izdelane iz kvalitetnih materialov, ki so zdržljivi in odporni.

Kljuke za drsna vrata naj bodo predvsem prijetne na otip

Kljuke za drsna vrata in vse druge notranje kljuke so del naših notranjih prostorov, kjer si v skladu z modernimi trendi gradnje želimo čim višje udobje in kvaliteto bivanja. Zato je prav, da nam predmeti, ki jih pogosto prijemamo z rokami, vzbudijo prijeten občutek. To vsekakor velja tudi za kljuke za notranja vrata.

Notranje kljuke so dobre, če so umirjene in nevsiljive

V našem zunanjem okolju se radi izražamo in pred drugimi dokažemo. Zato je prav, da so kljuke za vrata v zunanjem okolju predvsem estetske in nekaj posebnega. V notranjem okolju pa je predvsem pomembno, da se umirimo, poglobimo vase in v svojo družino, zato je dobro, da so notranje kljuke, kot so kljuke za notranja vrata, kljuke za drsna vrata in kljuke za omare usklajene s tovrstnim stanjem miru in domačnosti.