Pošlji povpraševanje

Pohištveni ročaji - pika na i uporabnosti in lepoti pohištva

Pohištveni ročaji se marsikomu zdijo samoumevni, vendar seveda ni tako. Izdelava pohištvenih ročajev je natančno opravilo. Pri izdelavi pohištvenih ročajev je potrebno uporabiti prave, kvalitetne materiale. Ročaji za pohištvo zahtevajo natančne in preizkušene proizvodne tehnike. Ročaji za predale, denimo, nastanejo tako, da jih nekdo idejno osmisli, pripravi skice in določi, za kakšne predale, bi bili primerni. Nato ročaje za predale prevzame tehnični oddelek, ki poskrbi za izbor materialov in predvidi primerne tehnološke obdelave. Šele nato gredo ročaji za predale v izdelavo. Pri kuhinjskih ročajih so postopki podobni, medtem ko so postopki pri starinskih ročajih za omare še toliko bolj zapleteni, drugačna je tudi izbira materialov.


Pohištveni ročaji za predale in pohištvoPohištveni ročaji, ki jih izberete, naj bodo najboljši

Ko se odločate, kje boste kupili pohištvene ročaje, vam priporočamo, da pri izbiri upoštevate zgolj kvaliteto. Ročaji za pohištvo so namreč detajl, od katerega je odvisna estetska in uporabna vrednost celotnega kosa pohištva. Naše podjetje vam nudi zelo kvalitetne ročaje za pohištvo, ki so zasnovani s prefinjenim čutom za estetiko, izdelani in solidnih materialov in proizvedeni brezhibno. Izbirate lahko med ročaji za predale, kuhinjskimi ročaji, starinskimi ročaji za omare, ročaji za vrata, stilnimi kljukami in še marsičem. Skupna lastnost naših ročajev za pohištvo je skrben izbor kvalitetnih izdelkov, ki vam bodo služili dolgo in imajo visoko estetsko vrednost. Poskrbimo tudi za najbolj zahtevne kupce, saj je v naši ponudbi toliko različnih proizvodov, da se res najde za vsakega nekaj.


Ročaji za predale so pomemben element tega dela pohištva

Pohištveni ročaji, kot so ročaji za predale, so bolj pomembni, kot si pogosto mislimo. Če imamo še tako ličen in uporaben predal, je povsem neuporaben, če se mu odlomi ročaj. Estetsko neusklajeni ročaji za pohištvo, ki so povrh vsega še izdelani iz manjvrednih materialov kazijo pohištvo in lahko ob okvari tudi zmanjšajo njegovo uporabno vrednost. Zato vam priporočamo, da kupujete le najboljše.