Pošlji povpraševanje

Ročaji za vrata lahko prikažejo vrata v povsem drugačni luči

Utopni ročaji za vrata in pohištvoRočaji za vrata že dolgo niso več samoumevni. V časih, ko so pohištvo izdelovali še mojstri mizarji in ko je bil vsak kos pohištva izdelan ročno, so bili ročaji za vrata pohištva izdelani zelo kvalitetno. Pogosto so bili ročaji za vrata iz lesa, tisti bolj premožni pa so si omislili kovinske pohištvene ročaje. Slednji in še posebej kovane kljuke so bili tudi znak imidža in premožnosti naročnika. Bolj umetelni in zapleteni so bili ročaji za pohištvo, boljši ugled je pred svojimi obiskovalci užival gostitelj. Danes so se stvari korenito spremenile. Pohištvo je proizvedeno industrijsko na tekočem traku. Uporaba masivnega lesa je postala izredno redka, skoraj eksotična. Nekoč so pohištvo izdelovali za vse življenje, zato je bilo razumljivo, da so morali biti ročaji za pohištvo, kot so denimo ročaji za omare ali ročaji za kuhinje prav tako trpežni. Danes so tako tudi ročaji za pohištvo prepogosto izdelani iz cenenih materialov in površno, tako da včasih niti ne preživijo kratke življenjske dobe, ki jo ima moderno pohištvo.


Ročaji za vrata so pri nas zelo kvalitetni in estetski

Pri nas razmišljamo drugače. Menimo, da se mora sodobni človek spomniti tradicije in ohranjati kvalitetne stvari iz preteklosti. Zato so naši ročaji za pohištvo visoko kvalitetni, ne glede na to, ali gre za estetsko čudovite ročaje za vrata, umetelno izdelane ročaje za omare ali zgolj za zelo običajne utopne ročaje ali ročaje za kuhinje. Trudimo se, da imamo na zalogi le proizvode, ki so bili izdelani iz kvalitetnih materialov in z najvišjo mero natančnosti.

Utopni ročaji so zanimiva moderna minimalistična rešitev

Utopni ročaji so ročaji za vrata, ki so na nek način poglobljeni v vrata sama. Utopni ročaji so ročaji za pohištvo, ki so lahko tudi zelo praktični. Utopni ročaji namreč poskrbijo, da se na prehodih, ki so ožji, v njih ne moremo zadeti, saj so »utopljeni« v vrata sama. Če potrebujete utopne ročaje, vas vabimo, da nas obiščete, saj imamo zelo pestro ponudbo.