Aktivne počitnice na kmetiji za vso družino, jahanje konj

Ekološka turistična kmetija Vrbnjak v Pomurju je pravi kraj za vse, ki si želijo aktivnih počitnic na kmetiji. Naša kmetija je obkrožena s polji, travniki in gozdovi, ki ponujajo številne možnosti za aktivne počitnice – od sprehajanja, kolesarstva in pohodništva do ribolova v bližnjih jezerih – hkrati pa tudi vso potrebno tišino in mir za celostno sprostitev telesa in uma. V naši ponudbi športnih dejavnosti nudimo tudi možnost jahanja konj. Jahanje izvajate v menaži ali na terenu.

Kmetija Vrbnjak nudi dom številnim domačim in hlevskim živalim: pri nas domujejo psička Ajka, muce, gosja družina, telička Lasta, konj Alfi, kobila Zora in žrebička Zala. Spoznavanje in igra z domačimi živalmi je zanimiva atrakcija in sprostitev tako za otroke kot za odrasle. Poleg tega se lahko na naši kmetiji po dogovoru pridružite opravljanju regularnih kmečkih opravil. Preizkusite se v trganju in prešanju grozdja, v žetvi in mlatenju žita ter v trganju koruze in kožuhanju (ličkanju). Po želji lahko obiščete tudi katero izmed tipičnih prireditev, ki se odvijajo pri nas in v okolici – veselo kresovanje in martinovanje, delavnice izdelave ikeban, adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev. Zaradi široke ponudbe in kvalitete organiziranih dejavnosti je turistična kmetija Vrbnjak postala izredno priljubljena med tistimi, ki si želijo sproščenih družinskih počitnic na kmetiji.


Nepozabne počitnice na kmetiji z jahanjem konj, za otroke in odrasle

Ekološka turistična kmetija Vrbnjak je dom tričlanski konjski družini. Različna starost in konstitucija naših konjev omogoča vsakomur, da najde pravšnjega konja za jahanje. Jahanje konj sredi neokrnjene narave je prekrasna izkušnja, ki jo boste nosili v sebi še dolgo časa. Naša promocijska ponudba jahanja konj vsebuje dvourno jahanje v naravi s spremstvom, kmečko malico in celodnevno karto za kopanje v bližnjih Biotermah Mala Nedelja.

Zagotovite si aktivne počitnice na kmetiji Vrbnjak! Ekološka turistična kmetija Vrbnjak je kraj, kjer se ugodje okusnih kmečkih jedi združi z lepoto podeželske narave in jahanjem konj. Za rezervacije in informacije o aktualnih ponudbah vas vabimo, da obiščete našo spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Turistična kmetija Vrbnjak
Naslov
Kuršinci 19
4243 Mala Nedelja
Spletna stran
E-pošta
02/ 58 48 286
031 705 646
Seznam fraz
Počitnice na kmetiji, Jahanje konj, Jahanje, Aktivne počitnice
ZEMLJEVID