Bioterme Mala Nedelja – vaše razvajanje ob misli na naravo

Si tokratne počitnice želite preživeti v udobju in razvajanju ter se obenem sproščati med sprehodi po neokrnjeni naravi? Bioterme Mala Nedelja in okolica term so že od leta 1976 razglašene za krajinski park. Naravne lepote ohranjenih gozdov in travnikov ter termalna voda, ki jo za vas vedno prijazni domačini naselja Mala Nedelja zajemajo v toplice, vam bodo zagotovo pričarale nepozaben dopust!


Bioterme Mala Nedelja – nadstandard tudi v ekološkem turizmu

Prečudovita neokrnjena narava, ki obkroža naselje Mala Nedelja, nas – domačine – vedno znova navdušuje, zato se trudimo za njen obstoj. Razglasitev okolice, ki obdaja Bioterme Mala Nedelja, za krajinski park je bil le začetek. Z zagotavljanjem kakovostnih turističnih storitev ob skrbi za okolje postavljamo nov standard na področju ekološkega turizma. Toplice Mala Nedelja pridobivajo lastno električno energijo s sončnimi sistemi in se ogrevajo s termalno vodo, kot se za terme tudi spodobi. Z uporabo naravnih materialov, naravnih čistil in ponudbo domače ekološko pridelane hrane skrbimo za okolje in za udobje ter zdravje naših gostov. Obenem pa naše goste spodbujamo, da tudi sami naredijo majhne korake za ohranitev našega okolja: od vožnje s kolesom namesto z avtomobilom do ločevanja odpadkov. S tem skrbimo za širitev eko zavesti tako kot so v preteklosti domačini naselja Mala Nedelja aktivno pripomogli k širitvi narodne zavesti.


Terme Mala Nedelja - razvajanje v termalni vodi in senci dreves

Bioterme Mala Nedelja vam nudijo 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. Termalna voda ima temperaturo med 27 in 38°C. Terme in njeni raznovrstni bazeni bodo zadostili vašim željam in potrebam po sprostitvi ali rekreaciji. Dobro znani pa so tudi zdravilni učinki tople vode term. Medtem pa bo wellness center, ki ga nudijo toplice, razvajal vaše telo s pestro ponudbo savn, masaž in terapij. Na vsakem koraku boste tudi lahko občudovali čudovito okolico, s katero se ponašajo Bioterme in naselje Mala Nedelja. Pravljični gozdovi in travniki, negovani pašniki in bogata polja ter vinorodni griči so kot nalašč za jutranje in večerne sprehode! Za vaše udobje pa znamo v Mali Nedelji poskrbeti tudi s slovitim gostoljubjem in okusno domačo jedačo. Privoščite sebi in svojim otrokom nepozabne počitnice v naravi in termalnih vodah Prlekije!

Več o možnostih počitnic v naravi in ugodni ponudbi za obisk Bioterm si preberite tudi na naši spletni strani!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Turistična kmetija Vrbnjak
Naslov
Kuršinci 19
4243 Mala Nedelja
Spletna stran
E-pošta
02/ 58 48 286
031 705 646
Seznam fraz
Bioterme Mala NedeljaTerme Mala NedeljaMala NedeljaMala Nedelja toplice
ZEMLJEVID