Privoščite si počitnice na kmetiji – apartmaji na kmetiji Vrbnjak

Apartmaji na turistični kmetiji Vrbnjak so prava izbira za družinske počitnice na kmetiji. Umeščenost v lepo podeželsko okolje, stik z naravo ter bližina domačih živali se prikupijo vsakomur, zlasti pa otrokom. Zato smo pri gradnji in opremljanju svojih apartmajev na kmetiji skušali ustvariti tako okolje, ki je karseda primerno za potrebe družinskih počitnic.

Turistična kmetija - apartmaji

Naša ponudba vključuje štiri lično urejene apartmaje (z imeni Pomlad, Poletje, Jesen, Zima) z dvema, štirimi ali šestimi ležišči, ki jih lahko po želji oskrbimo tudi z dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru. Apartmaji imajo skupen glavni vhod in recepcijo. Vsi apartmaji na turistični kmetiji imajo v pritličju velik dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico ter WC-jem, v zgornji etaži pa še dve spalnici z dvema ležiščema (ali štirimi). Poleg naštetega imajo apartmaji tudi veliko teraso z mizo, stoli in senčnikom.


Izberite si apartma na kmetiji, ki je skladen z vašimi željami

Vsi apartmaji na turistični kmetiji Vrbnjak so opremljeni s satelitsko televizijo, radiem in internetom. Kuhinje so preskrbljene z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem in steklokeramično ploščo. Uporabniki apartmajev na kmetiji lahko prosto koristijo rabo tako pralnega kot pomivalnega stroja.

Največji apartma na naši kmetiji (apartma Zima) vsebuje tri sobe s po dvema ležiščema (skupno 6 ležišč + možnost dveh dodatnih ležišč), medtem ko je apartma Jesen za razliko od ostalih opremljen z vodno posteljo DanAja. Gostom omogočamo možnost najema apartmaja tudi za manjše število oseb.


Zakaj gostje izberejo nas za svoje družinske počitnice na kmetiji?

Počitnice na kmetiji Vrbnjak so nekaj posebnega, saj svojim gostom omogočamo širok izbor športnih dejavnosti (kopanje v bližnjih termah, jahanje, ribolov, kolesarjenje, sprehajanje, odbojka, badminton, smučarski teki med polji…), sodelovanje pri kmečkih opravilih in praznovanjih ter oglede mnogoterih kulturnih spomenikov v okolici. Poleg tega vas lahko razvajamo z bogato ponudbo domačih jedi, za katere uporabljamo svojo domačo, ekološko pridelano zelenjavo.

Zaradi številnih domačih in hlevskih živali, dobre in kakovostne hrane ter idilične podeželske narave so apartmaji na turistični kmetiji Vrbnjak odlična izbira za družinske počitnice na kmetiji.

Preživite svoje družinske počitnice na turistični kmetiji Vrbnjak!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Turistična kmetija Vrbnjak
Naslov
Kuršinci 19
4243 Mala Nedelja
Spletna stran
E-pošta
02/ 58 48 286
031 705 646
Seznam fraz
Apartmaji na kmetiji, Apartmaji na turistični kmetiji, Počitnice na kmetiji, Družinske počitnice, Apartmaji
ZEMLJEVID