Počitnice na kmetiji so nepozabno doživetje za vas in otroke

Ko boste razmišljali, kam za letošnje družinske počitnice, ne pozabite na slovensko podeželje, kjer lahko preživite počitnic na pravi kmetiji. Turistična kmetija daleč od mestnega vrveža in industrijskih con, med polji, travniki in gozdovi ter nedaleč od termalnih bazenov, je kraj kot nalašč za aktivne počitnice z otroci.

Počitnice na kmetiji so idealne družinske počitnice za vse, ki…
-    se želite izogniti množicam,
-    se želite odpočiti od domačega okolja, a se še vedno počutiti domače,
-    želite, da se z otroci spoznate z domačimi živalmi in opravili na kmetiji,
-    iščete najboljše izhodišče za sprehode in izlete, kolesarstvo ali jahanje,
-    vam je do pristne domače hrane,
-    iščete udobno namestitev za ugodno ceno.
Počitnice na kmetiji vam nudijo vse to in še več.


Počitnice na kmetiji – drugačne družinske počitnice v neokrnjeni naravi

Naravna dediščina Slovenije se lahko brez sramu primerja z drugimi čudesi sveta. Neokrnjeni gozdovi, travniki, potoki, jezera in griči Prlekije vas vabijo na sprehod, nabiranje gob in gozdnih sadežev, ribarjenje, pozimi pa na sankanje ter tek na smučeh. Zadihajte drugače in uživajte v domači ekološko pridelani hrani ter v spoznavanju rastlin in domačih živali. Pomagate pri opravilih na turistični kmetiji in med počitnicami skupaj z otroci prispevajte k nadaljnji ohranitvi naravnega okolja z udejstvovanjem v turizmu kot eko-turisti. Počitnice na kmetiji vam bodo vsem prinesle nove izkušnje, obenem pa potešile vaše športne ambicije in gurmanske želje. Brez čakanja v vrsti polni turistov in gneče ob vsaki znamenitosti, se boste zagotovo sprostili kot že dolgo ne na družinskih počitnicah!


Počitnice z otroci je potrebno načrtovati glede na vaše in njihove želje   

Dopust je pomemben čas za vas – čas, ko se otresete stresa, pozabite na službo in napolnite z energijo. Obenem pa je to čas, ko se lahko neovirano posvetite svoji družini. Dopust vsakemu pomeni nekaj drugega, zato tudi v družini prihaja do različnih pogledov na to, kako ga preživeti. Ko ste vi potrebni lenobnega razvajanja, se vašim otrokom mudi spoznati in doživeti vse, za kar prej ni bilo časa. Izkoristite pestro ponudbo turistične kmetije za prave družinske počitnice. Privoščite si sproščeno branje knjige ali poležavanje v senci dreves, medtem ko se vaši otroci spoznavajo z opravili na kmetiji, se igrajo z domačimi živalmi, jahajo konje, igrajo odbojko ali plezajo po otroških igralih. Skupaj se sprehodite po bližnji in daljni okolici ali obiščite okoliške terme. Počitnice na kmetiji bodo pravi dopust za vse družinske člane!  

Za več informacij o ponudbi naše turistične kmetije ste vabljeni na našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Turistična kmetija Vrbnjak
Naslov
Kuršinci 19
4243 Mala Nedelja
Spletna stran
E-pošta
02/ 58 48 286
031 705 646
Seznam fraz
Počitnice na kmetiji, Počitnice z otroci, Družinske počitnice, Turistična kmetija
ZEMLJEVID