Pošlji povpraševanje

Vezenje logotipov na majice kot del celostne grafične podobe

Vsako podjetje ali organizacija stremi k temu, da se svojim odjemalcem oziroma poslovnim partnerjem predstavi v čim boljši luči. Pri tem so seveda najpomembnejši kakovostni izdelki oziroma storitve, a prepoznavnost neke blagovne znamke ali ustanove se gradi tudi (morda celo predvsem) s pomočjo celostne grafične podobe. Vezenje na majice, pa naj gre za logotipe, besedila ali le ime podjetja, je njen sestavni del. V podjetju Tris in Tris se ukvarjamo ravno z izdelki, ki okrepijo prepoznavnost in prispevajo k temu, da se podjetje ali organizacija loči od konkurence. Vzorci za vezenje na majice so lahko poljubni - lahko se držimo vaših, lahko pa izdelamo popolnoma nove. Vzorci so lahko na majico izvezeni, lahko pa so dodani v obliki izvezenega našitka.

Vezenje na majice

TRIS IN TRIS - VEZENJE LOGOTIPOV NA MAJICE

Vezenje na majice za večjo prepoznavnost

Prepoznavnost podjetja lahko zgradimo s pomočjo različnih komunikacijskih kanalov. Mednje poleg miselnih sporočil spada tudi vizualna komunikacija, ki ima pri večini najmočnejši učinek. Najbrž ste se tudi sami že večkrat zalotili, da prepoznate logotip nekega podjetja - čeprav dotlej niste sodelovali z njim. Ali pa da se ob razmišljanju, na koga bi se obrnili, spomnite podobe, ki ste jo nekje videli. Vezenje logotipov na majice se odziva ravno na to, da vizualna sporočila tako dobro učinkujejo. Opazni vzorci za vezenje na majice so cenovno ugodna priložnost, da izpostavite svoje podjetje.

Vezenje logotipov

Vzorci za vezenjeVezenje logotipov na majice in ostali promocijski izdelki podjetja Tris in Tris

Za izvajanje promocije organizacije ali podjetja v našem podjetju niso na voljo le vzorci za vezenje na majice, temveč vam ponujamo raznovrstne izdelke, s katerimi lahko vplivate na kakovostno celostno grafično podobo:

Nudimo vam tudi oblikovanje logotipa, vizitke, žiga, dokumentov, kuvert, poslovne mape, elektronske pošte, spletnih strani in vseh ostalih produktov, prek katerih komunicirate s svojimi strankami in partnerji.

Tris in Tris d.o.o. | Vezenje na majice, vzorci za vezenje, vezenje logotipov - povezave do naše spletne strani: