Tisk in izdelava plakatov različnih dimenzij in za različne namene

Tisk plakatov v promocijske namene je kljub vsej moderni tehnologiji še zmeraj zelo priljubljen. Tako kot tisk plakata je pomembna tudi sama izdelava plakata oziroma oblikovanje.

Tisk jumbo plakata

Izdelamo vam tudi jumbo plakat

Izdelava plakata se začne z idejo, ki se v obliki skice prenese na papir, nato pa se s pomočjo računalniških programov, namenjenih oblikovanju, oblikuje podoba plakata. Izdelava plakata se zaključi takrat, ko so plakati natisnjeni. Med posebne oblike plakatov sodi zagotovo jumbo plakat. To je tisti plakat, ki ga vsakodnevno lahko vidite na velikih panojih ob cestah ali na določenih objektih. Jumbo plakat se natisne na papir ali PVC platno, standardnih mer 400 cm x 300 cm ali 500 cm x 235 cm.

 

Tiskanje plakatov in izdelava po vaši zamisli

Tiskanje plakatov je možno tudi po vaših zamislih in željah. V primeru, da potrebujete plakat, pa ne veste, kako bi vaš plakat izgledal, se oglasite pri nas, in skupaj bomo oblikovali idejo za plakat ali celo jumbo plakat, ki bo najbolje odražal vašo dejavnost. Če imate plakat že oblikovan, pa vam nudimo samo tiskanje plakatov. Tisk plakatov pri nas je zelo kakovosten in hiter. Lahko pa si omislite tudi tisk na promocijski tekstil, lahko pa tudi na zabavne majice ali tisk športnih dresov.

 

Tisk plakatov in izdelava plakata v druge namene

Tisk plakatov v promocijske namene pa ni edina funkcija, ki jo imajo plakati. Tiskanje plakatov lahko služi v različne namene, kot so na primer:

  • vabilo na določen dogodek ali prireditev
  • lahko so namenjeni izobraževanju
  • s plakati lahko na nekaj opozarjamo

 

Tisk plakatov in kvaliteta tiskovnega materiala

Za tisk plakatov lahko uporabimo papir različne kakovosti in gramature. Prav tako lahko za tiskanje plakatov uporabimo mat papir oziroma papir brez sijaja ali gloss papir oziroma papir s sijajem.

 

Ko se odločamo za vrsto papirja, ki jo bomo uporabili za tiskanje plakatov, moramo upoštevati, kakšno funkcijo oziroma sporočilo bodo nosili plakati in kje ter kako dolgo bodo plakati izobešeni. Papir za tisk plakatov mora biti takšen, da se barve na njem lepo posušijo in da so meje med potiskano in ne potiskano površino jasno ločene. Le tako bo sporočilo plakata dobro vidno. Kvalitetna izdelava plakata je poleg papirja, ki ga bomo uporabili za tisk plakatov, odvisna tudi od tiskarskih barv, s katerimi je natisnjena vsebina plakatov. Le te morajo biti dovolj kvalitetne, da na sončni svetlobi tisk prehitro ne zbledi.

 

Tris in Tris | Tiskanje plakatov, izdelava plakata, jumbo plakat – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Otiški Vrh 53
2373 Šentjanž pri Dravogradu
Spletna stran
E-pošta
02 878 72 22
041 692 960
Seznam fraz
tisk plakatov, jumbo plakat, izdelava plakata, tiskanje plakatov
ZEMLJEVID