Pošlji povpraševanje

Športni dresi naj bodo prepoznavni dresi, tisk poskrbi za to

Športni dresi

Tisk dresov na različne materiale in kroje

Športni dresi poskrbijo za prepoznavnost posameznega športnika ali ekipe. Zato je zelo pomembno, da so športni dresi unikatni in prepoznavni. K unikatnosti športnih dresov pripomore tudi unikaten tisk dresov. V podjetju Tris in Tris vam nudimo tisk dresov različnih materialov in krojev. Pri nas tako nastajajo unikatni in prepoznavni dresi za odbojko, dresi za rokomet, nogometni dresi in dresi za vse ostale moštvene športne panoge.

Poleg športnih dresov za moštvene športe vam nudimo tudi tisk dresov za individualne športe, kjer so prav tako potrebni dresi. Tisk takih dresov je zmeraj izziv, saj tak dres v celoti odraža vsakega posameznika posebej. Med najzanimivejše sodijo zagotovo promocijski kolesarski dresi. Saj je kolesarski dres ponavadi tisti, ki pri tisku zahteva največ detajlov.

Športni dresi in tisk dresov za moštvene športe

Športni dresi za moštvene športe morajo biti med seboj enaki. Tako se dresi za odbojko, dresi za rokomet, nogometni dresi in ostali dresi za moštvene športe med seboj razlikujejo le po številki igralca na hrbtni strani. Tiskanje priimkov igralcev na hrbtni strani dresov pripomore k večji prepoznavnosti in lažji komunikaciji na igrišču. To dopolni osnovno funkcijo, ki jo imajo športni dresi. Tisk imen ali priimkov igralcev na športne drese se lahko doda tudi na starejše drese.

TRIS IN TRIS - PRAVI NASLOV ZA IZDELAVO ŠPORTNIH DRESOV


Vsi športni dresi, pa naj bodo to dresi za rokomet, dresi za odbojko, nogometni dresi ali kateri koli drugi, morajo odražati miselnost moštva, ki ga predstavljajo. Odtisnjeni logotip ali motiv, ki je povezan s posameznim moštvom, bo poskrbel za še večjo prepoznavnost, ki jo bodo dali posamezni športni dresi. Tisk logotipov prepustite nam, saj vam lahko zagotovimo, da bodo z našo pomočjo vaši športni dresi popolnoma unikatni dresi. Tisk sponzorjev na športne drese je skorajda obvezen. Da bodo vaši sponzorji dobro vidni, bomo prav tako poskrbeli v podjetju Tris in Tris. V naši ponudbi pa so na voljo tudi poslovna darila.

Športni dresi za rokomet, odbojko ali nogomet

Tisk dresov v našem podjetju ni namenjen samo profesionalnim športnikom. Tudi če spadate med rekreativne športnike, lahko poskrbite, da bodo v vašem društvu enaki vsi dresi. Tisk bomo prilagodili vaši obliki vadbe. Pomislite, da bo vaša vadba, namesto v navadnih majicah, veliko prijetnejša z enakimi dresi za odbojko, dresi za rokomet, nogometnimi dresi ali kakršnimi koli drugimi dresi. Tisk športnih dresov mora biti kvaliteten, kar pomeni, da ne zbledi po nekaj pranjih. Dresi za nogomet potrebujejo še dodatno pozornost, saj na njih ponavadi ostanejo trdovratni madeži trave in zemlje. Tak nogometni dres potrebuje pranje pri višjih temperaturah, zato je kvaliteta tiska še bolj pomembna.


Za še večjo prepoznavnost vašega društva lahko pri nas naročite tudi tisk plakatov.

Tris in Tris | Športni dresi za odbojko in rokomet, nogometni dresi, tisk dresov, proizvodnja dresov- povezave do naše spletne strani: