Pošlji povpraševanje

T-shirt majice - moške, ženske, tekaške in številne druge

T-shirt majice

Ženske majice po vaši meri

T-shirt majice so uporabne za vse priložnosti. Tisk na ženske majice je lahko poljubnega dizajna. Tiskanje majic poteka na različne načine, tako lahko majice za ženske oziroma ženski t-shirti dobijo novo podobo tako, da tiskarna na majice tiska zanimive motive ali pa s preprostimi napisi naredimo majice zabavne, na voljo pa so tudi promocijske majice. Tisk lahko poteka tako, da na ženske majice naredimo preslikač ali pa direktni tisk. Ženske majice niso kot klasične tekaške majice, t-shirti morajo biti nekaj posebnega in zapeljivega, ne pa samot-shirt majice, ki vpijajo odvečno vodo iz telesa.

IZBERITE SVOJ MOTIV

Tekaške majice iz kakovostnih materialov

Če uporabljamo t-shirt majice za tek, se zavedamo, da je pomemben pravilen izbor majice. Tisk na tekaške majice je lahko zelo zabaven ali pa zelo resen. Lahko imajo majice za tek podobne napise kot majice za ženkse. V tiskarni majic Tris in Tris se zavedamo pomena personaliziranega izdelka za motivacijo posameznika. T-shirti so del našega vsakdana, tako tekaške majice kot klasične, ki jih uporabljajo ženske. Prednost unikatne tekaške majice je, da se vas bodo ljudje zapomnili in res predvsem zaradi vaše majice. Tisk, ki ga izvajamo v podjetju Tris in Tris, je visoko obstojen in nudi dodatno dobro počutje ob nošenju vaše t-shirt majice, pa naj gre za tekaške majice ali ženske majice, ki so zabavne in vam polepšajo dan. Tris in Tris nudi poleg tiska na majice tudi veliko drugih storitev tiskanja, oglaševanja in vizualne komunikacije.

Ženske majice

T-shirti- moške in ženske majice s poljubnim motivom

T-shirti so del našega vsakdana. Vsak od nas preko dneva vsaj enkart obleče kakšno majico. Verjetno se spomnite kakšne zabavne, ki ste jo videli na vašem znancu ali neznancu na ulici. Različni napisi na majicah naredijo te dizajnerske izdelke posebne. Napisi so lahko tako zabavni, da boste želeli imeti tako majico tudi vi. Rešitev je, da pregledate ponudno majic oziroma t-shirtov, kot jim rečemo tudi v spletni trgovini Tris in Tris. Spletna stran Tris in Tris nudi različne druge zabavne motive, tudi takšne s smešnimi napisi in različne druge oblike storitve, ki vključujejo potisk.

Kakovosten tisk pri podjetju Tris in Tris

V podjetju Tris in Tris vam nudimo različne storitve tiska, najbolj pa smo specializirani za tisk na majice. Med najbolj povpraševane izdelke sodijo različne tekaške, tako moške kot ženske majice, na katere vam stiskamo motive po vaših željah.

Oglejte si našo bogato ponudbo na spletni strani Tris in Tris.