Pošlji povpraševanje

Zabavne majice- potisk za majice s smešnimi napisi

Majice s smešnimi napisi bodo pritegnile pozornost in ljudem narisale nasmeške na obraz. Potisk za na majico lahko izbirate glede na priložnost: majice za abrahama, majice za valeto, polnoletnost, diplomo ... Za potisk lahko izberete različne T-shirt majice. Zabavne majice vedno popestrijo različna praznovanja. Lahko pa se za tisk odločite kar tako, ker so vam naši predlogi v katalogih na spletni strani Tris in Tris všeč. Potisk majice bomo naredili na majico ali na drug tekstilni izdelek, ki ga boste izbrali vi. Tiskanje na majice naj bo zabavo in naj nam nekaj sporoča.

Zabavne majice

Tiskanje na majice - hitro, kvalitetno in izvirno

Tisk na majice je lahko namenjen reklami, oglaševanju, zabavi ali presenečenju. Za potisk majice se odločamo med različnimi načini, seveda pa vedno upoštevamo vaše želje in predloge. Tisk majice je lahko direkten ali pa se kot ponavadi za zabavne majice uporabi folija za prenos na tekstil. Tiskanje na majice smo v našem podjetju dopolnili še s potiskom na zastave in drug tekstil. Majice lahko z močnim napisom govorijo namesto vas, npr. nekoga lahko presenetite, da pričakujete naraščaj. Kratke majice so uporabne kadarkoli, zato so najbolj primerne za zabavne majice.

KAKŠEN NAPIS BOSTE IZBRALI PA VI?

Tiskanje na majice za obdarovanje

Za tisk majice se lahko odločite tudi v času obdarovanja. Tisk na majice lahko izberete za vsakega posebaj zabavne majice ali majice s smešnimi napisi za prijatelje ter bolj osebne napise za svoje bližnje. Namesto majice lahko izberete tisk na tekstil kot je zastava ali športen dres. Kaj je lepšega kot imeti svoj kolesarski dres. Tisk majice lahko naročite preko spleta, kjer si lahko z našimi katalogi pomagate pri iskanju idej. Tiskanje na majice, športne drese ali zastave je kvalitetno in ugodno.

Tisk na majice je lahko kratek, v obliki besed ali kot slika oziroma logotip. Če ne veste, kaj bi bilo bolj primerno, se obrnite na nas, saj vam bomo z veseljem svetovali. Ker je lažje izbrati poseben napis kot posebno darilo, se odločite za tisk zabavne majice. Majice s potiskom so vedno bolj popularne, sploh če so to majice s smešnimi napisi.

Vabljeni na uradno spletno stran Tris in Tris!