Unikatne kratke majice po naročilu za promocijo ali kot darilo

Majice s kratkimi rokavi so najbolj univerzalno oblačilo za moške, ženske in otroke. Najbrž ni nikogar med nami, ki ne bi imel v svoji omari vsaj nekaj kosov tega praktičnega oblačila, saj so kratke majice v vseh svojih pojavnih oblikah, od popolnoma športnih do malce 'lepših', udobne in praktične. V podjetju Tris in Tris vam izdelamo unikatne kratke majice po naročilu ali reklamne majice z logotipom vašega podjetja.

Kratke majice

Unikatne majice za posebne priložnosti in posebne ljudi

Kratke majice, izdelane po naročilu, so odlično darilo za prijatelje – kar tako ali ob posebnih priložnostih. Nanje vam lahko natisnemo poljuben motiv, ki bo odražal natanko tisto, kar si želite. Razveselite svoje najbližje z individualiziranim darilom, ali pa oblikujte T-shirt majice za različne dogodke – rojstne dneve, dekliščine, fantovščine, zaključek šole itd. Izberite si zabaven napis ali motiv, ki bo nekaj posebnega. Če bi radi tudi z oblačili izražali svojo individualnost, lahko izdelamo kratke unikatne majice tudi za vas. S takšno majico boste zanesljivo izstopali in nikoli več se vam ne bo zgodilo, da bi si kupili majico, kmalu nato pa ugotovili, da ima kar nekaj ljudi natanko takšno.

 

UNIKATNE MAJICE ZA VSAKO PRILOŽNOST

 

Unikatne majice po naročiluKratke majice po naročilo so lahko del reklamne kampanje

Bi v vašem podjetju radi svojim strankam in poslovnim partnerjem podarili nekaj, s čimer bodo zanesljivo širili vizualno podobo vašega podjetja? Podarite jim nekaj, kar bodo z veseljem nosili in obenem delali reklamo za vas. Unikatne kratke majice so lahko odlična priložnost. Lahko se odločite za izdelavo serije enakih majic, na vašo željo pa vam v podjetju Tris in Tris izdelamo tudi kratke majice, ki bodo nekoliko različne – in sicer v različnih velikostih, barvah in krojih. Na voljo so vam moške, ženske in otroške majice z različnimi izrezi, lahko tudi brez rokavov. Motiv je lahko tako imenovani preslikač, lahko pa se odločite za direktni tisk ali folijo za prenos na tekstil. V vsakem primeru boste dobili kakovostno unikatno majico po ugodni ceni.

 

 

Tris in Tris d.o.o. | Unikatne majice, kratke majice po naročilu – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Otiški Vrh 53
2373 Šentjanž pri Dravogradu
Spletna stran
E-pošta
02 878 72 22
041 692 960
Seznam fraz
kratke majice, unikatne majice, majice po naročilu
ZEMLJEVID