Pošlji povpraševanje

Zimski vrt po meri - izpolnjujemo vse vaše želje

Zimski vrt po meri je unikaten izdelek, ki ga naročite pri preverjenem proizvajalcu in montažerju. Zahteva več načrtovanja, a v skladu s tem prinaša tudi zelo lep in praktičen rezultat. Stekleni zimski vrt boste za druženje lahko uporabljali celo leto, tudi ko bo zunaj zelo mrzlo. V Steklarstvu Seliškar prisluhnemo vašim željam, preučimo možnosti in vam pomagamo pri izboru najboljših tehnologij in stekel za zimski vrt na terasi. Na tem področju imamo veliko izkušenj, ki jih s pridom uporabljamo pri planiranju novih projektov za vas.

Za zimski vrt se prebivalci običajno odločijo, če potrebujejo dodaten bivalni prostor. Moderni zimski vrtovi po meri se lepo vključijo v najrazličnejše arhitekturne okvirje in še popestrijo videz objekta. Vanje poleg svetlobe spustimo tudi toploto, ter se tako lepo povežemo z zunanjim okoljem za spontano prelivanje elementov in svobodnejši občutek bivanja.

zimski vrt na terasistekleni zimski vrt

Maksimalno izkoriščen prostor zimskega vrta

Za funkcionalnost in dobro izkoriščen potencial prostora je zimski vrt po meri najboljša rešitev. Na srečo ga danes ni več zapletena naročiti, na voljo smo tudi za svetovanje in pomoč pri izbiri dobre zasteklitve. Stekleni zimski vrt iz ALU sistemov se lahko popolnoma prilagodi vašim zahtevam in potrebam, tudi življenjskim navadam. Izbirate lahko med vrtovi različnih oblik in barv. Omogočamo zares oseben pristop, da bo zimski vrt po meri unikaten in natančno tak, kot ste si ga vedno želeli. Odločilnega pomena je seveda izbira lokacije, da bo prostor lahko res zaživel. Za steklene zimske vrtove na terasi in na balkonih se uporabi običajno izberejo drsna vrata, ki ne zmanjšujejo prostora in gibanja po njem. Nudimo tudi kakovostna električna dvižna okna, ki omogočajo zasteklitev brez motečih stekel.

Od prve zamisli do končno urejenega prostora

Najboljše začetne ideje za ureditev boste dobili, če si ogledate raznorazne slike zimskih vrtov, ter nato zamisel prilagodite vašemu prostoru. Pri tem morate paziti, da bo zasteklitev primerno izbrana, zračenje optimalno, poskrbljeno pa tudi za senčenje. Za zimske vrtove lahko slike pogledate tudi na naši spletni strani, kjer smo zbrali veliko različnih izvedb. Mogoče jih je postaviti tako na terasah kot balkonih vseh velikosti, tudi v blokih. Stekleni zimski vrtovi še zdaleč niso rezervirani samo za velike stanovanjske hiše. Ker se da danes zelo ugodno poiskati tudi lično pohištvo, boste z nekaj občutka za estetiko in kakšno dobro idejo s spleta hitro in preprosto uredili zimski vrt, da postane prava mala oaza in redno središče druženja.