Električna dvižna okna - moderna rešitev za zasteklitev

Električna dvižna okna omogočajo sodobno zasteklitev teras in balkonov brez motečih stekel. Še vedno lahko uživate v odprtosti prostora in občutku svobode, in to na najboljši možen način. Z njimi si lahko hitro uredite tudi zelo praktičen in ličen zimski vrt, ki bo v uporabi vse leto. Ekipa steklarstva Seliškar zagotavlja preverjeno tehnologijo, ki dobro in trajno deluje, seveda pa tudi kakovostno montažo, ki je osnova za dobra dvižna okna.

Kako funkcionira električno odpiranje oken

Naš sistem za premično zasteklitev prinaša novo dimenzijo pogleda v svet. Električno odpiranje oken je moderna rešitev, ki deluje zelo zanesljivo. Dvižna okna zaradi smeri odpiranje in zapiranja prav nič ne posegajo v prostor in ne manjšajo njegove uporabnosti. Popolnoma odprta prepuščajo tople žarke za prijetno sprostitev in udoben občutek, tudi povsem zaprta prepuščajo svetlobo, a poskrbijo za primerno toplotno in zvočno izolacijo. S pritiskom na gumb se električno dvižno okno samodejno odpre oziroma zapre, ko to želite. Na voljo je vertikalna zasteklitev pa tudi dvižna drsna okna.

Na voljo tudi dvižna drsna okna

Dvižno drsno okno je prav tako varno in zanesljivo. Nameščamo jih v novogradnje in starejše objekte, saj so možne številne izvedbe. Sami lahko izbirate tudi barvo okvirja, da se bodo okna ujemala z ostalo arhitekturo in pohištvom. Električna dvižna okna in drsna okna se uporabljajo že kakšno desetletje in so plod razvoja sodobnih tehnologij in raziskovanja bivanjskih rešitev. Najbolj primerna so za balkone in terase (tudi tam, kjer ni veliko prostora), saj omogočajo, da je prostor popolnoma odprt ali pa popolnoma zaprt in zato vsestransko uporaben v vseh letnih časih. Pozabite na moteča stekla in si ob primernih trenutkih pričarajte lepo povezavo z okolico, v kateri boste radi uživali.

Dvižna okna za ureditev zimskega vrta

Z električnimi dvižnimi okni se prostor lahko spremeni v udoben zimski vrt. Urediti ga je mogoče v najrazličnejših objektih, saj ravno dobra zasteklitev prinaša obilico možnosti za uporabnost in odlično izkoriščen sleherni kvadratni meter prostora. Pri urejanju balkonov in teras je vsak projekt edinstven, saj je odraz življenjskih navad in želje uporabnikov. Nekateri potrebujejo samo več prostora za shranjevanje, drugi si želijo ličnega prostora za druženje, spet tretji možnost za gojenje lastne zelenjave in domačih začimb. Glede na lokacijo in orientacijo prostora smo vam na voljo za najrazličnejše rešitve z električnim odpiranjem oken, ki še olajšajo pretvorbo prostora v različnih letnih časih. Načrtovanje zasteklitve mora biti seveda strokovno izvedeno, a zato smo z vami strokovnjaki, ki to področje obvladamo in vam lahko predlagamo najboljšo alternativo.

montaža dvižnih oken