Mize za namizni tenis oz. pingpong mize

Mize za namizni tenis so odličen izdelek, namenjen kakovostnemu in zdravemu preživljanju prostega časa z otroci, prijatelji kot tudi resnejšim igralcem namiznega tenisa. Naša spletna prodajalna vam poleg mize za namizni tenis ponuja še sobna kolesa Kettler in tekalne steze Kettler.


Mize za namizni tenis, pingpong mize

Mize za namizni tenis ali pingpong mize, ki jih ponujamo, so vrhunske kakovosti, iz izbranih materialov. Ogrodja za mize za namizni tenis so lahka, za lažje premikanje po prostoru pa imajo mize za namizni tenis vodljiva kolesa. Pingpong mize boste z lahkoto pospravili, saj se miza za namizni tenis lahko zloži, kar vam bo prišlo prav tudi, ko vaši prijatelji ne bodo imeli časa za igranje ali pa boste preprosto želeli več trenirati, saj navpičen položaj pingpong mize lahko uporabite kot svojega nasprotnika.


Mize za namizni tenis, pingpong mize znotraj in zunaj

Mize za namizni tenis, pingpong mize v naši ponudbi so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo, tako da boste lahko tudi zunaj igrali namizni tenis. Miza za namizni tenis je namreč narejena iz aluminijaste plošče in premazana z vodoodpornim premazom, ki kljubuje vremenskim vplivom.


Mize za namizni tenis, loparji za namizni tenis in ostali dodatki

Mize za namizni tenis imajo ob strani priročen nosilec, kamor bodo po uporabi odloženi vaši loparji za namizni tenis. Poleg nosilca za lopar za namizni tenis boste ob nakupu mize za namizni tenis dobili še komplet šestih žogic za namizni tenis. Vsi profesionalni loparji za namizni tenis omogočajo izredno kontrolo žogice, glede na vaše tehnično znanje in nivo igre pa se odločite, kateri lopar za namizi tenis v ponudbi vam najbolj ustreza. Loparji za namizni tenis, ki jih kupite v setih, za bolj rekreativne igralce vseh starosti imajo anatomsko držalo, omogočajo kontrolo žogice in hiter ritem igranja. Naša športna trgovina vam prav tako omogoča, da kupite še dodatne elemente, kot so pokrivala za pingpong mize in seveda žogice.


Pingpong mize - online trgovina

Pingpong mize so cenovo ugodne, namenjene tako rekreativnim igralcem kot tudi resnejšim igralcem namiznega tenisa. V naši ponudbi boste našli dva modela mize za namizni tenis - Kettler Champ in Kettler Match. Naša trgovina s športno opremo vam zagotavlja večletno garancijo na vse mize za namizni tenis. Miza za namizni tenis bo na vaš naslov dostavljena brezplačno, prav tako vam naša online trgovina in nakupovanje preko nje omogoča velik prihranek. Obiščite nas na www.sportniksi.com!


Sportniksi.com- Mize za namizni tenis: