Sobna kolesa Kettler

Sobna kolesa Kettler so narejena z mislijo na aktivne, dinamične, sodobne ljudi, ki skrbi za zdravje namenjajo veliko pozornosti. Naša online trgovina vam ponuja tudi mize za namizni tenis, tekalne steze Kettler in ostale fitness naprave. Na naši strani redno poteka AKCIJA koles.


Sobna kolesa Kettler - fitnes oprema za vsak dom

Sobna kolesa Kettler, ki jih ponuja naša online trgovina s športno opremo Sportniksi.com, so vrhunska fitnes oprema, ki jo lahko imate kar doma, v dnevni sobi in je namenjena prav vsem družinskim članom. Glede na vaše potrebe in kaj želite doseči, vam naša online trgovina kolesa ponuja v več modelih, saj imamo na voljo sobna kolesa Kettler, ki so namenjena najosnovnejši vadbi do bolj tehnološko opremljenih Kettler fitnes koles. Na voljo so vam klasična sobna kolesa in ergometrična sobna kolesa. Sobna kolesa Kettler imajo nameščen računalnik, ki prikazuje različne parametre, kot so merjenje razdalje, hitrosti, časa, ki ga je povsem enostavno uporabljati. Za zahtevnejše uporabnike imajo fitnes kolesa na voljo več prednastavljenih različnih profilov. Sobna kolesa Kettler so namenjena uporabi več družinskih članov, zato ima sobno kolo Kettler spomin za 2 ali 4 uporabnike. Vas zanim akcija koles


Sobna kolesa Kettler - uporaba za ohranjanje zdravja

Sobna kolesa Kettler spadajo med osnovne fitness naprave. Sobno kolo Kettler vam bo pomagalo pri ohranjanju zdravja, kondicije ter izboljšanju počutja, če boste sobno kolo Kettler le redno uporabljali. Kettler fitnes kolesa so namenjena tudi vrhunskim športnikom, predvsem za ohranjanje vzdržljivosti in kondicije pozimi.


Sobna kolesa Kettler - enostavna uporaba

Sobna kolesa Kettler je enostavno prestavljati po prostoru, saj imajo transportna kolesa. Fitnes kolesa za delovanje potrebujejo večinoma elektriko, nekaj jih potrebuje baterije, na voljo pa je tudi sobno kolo Kettler z vgrajenim generatorjem. Kettler fitnes kolesa je možno nastavljati po višini, možno je nastavljati tudi krmila po naklonu. Sobno kolo Kettler ima tipkovnico zaščiteno pred znojem. Pri določenih modelih je na voljo še dodatna kolesarska oprema.


Sobna kolesa Kettler v spletni trgovini Sportniksi.com

Sobna kolesa Kettler so le nekaj klikov oddaljena od vas. Spletna prodaja koles in njihov nakup še nikoli nista bila enostavnejša, saj si celotno ponudbo lahko ogledate na spletni strani, izberete primeren model, kliknete, plačate in počakate, da bo vaša fitnes oprema, sobno kolo Kettler in izbrana kolesarska oprema, brezplačno dostavljena na vaš naslov. Kettler fitnes kolesa imajo vsa večletno garancijo. Naša trgovina vam kolesa in fitness naprave tudi servisira.


Sportniksi.com- AKCIJA - Sobna kolesa Kettler na naši strani: