Tekalne steze, fitnes oprema in tekalna steza Kettler

Tekalne steze Kettler so kakovostna fitnes oprema, tekalna steza je dober pripomoček, da se razgibate na domu. Naša trgovina s športno opremo vam ponuja tudi mize za namizni tenis, sobna kolesa Kettler in ostale fitness naprave.


Tekalna steza Kettler - vrhunske tekalne steze in fitnes oprema

Tekalne steze Kettler so vrhunske fitnes naprave, na katerih boste lahko tekli tudi v slabem vremenu in zimskem času. Tekalna steza vam bo omogočila, da boste tekli kar doma. Tekalne steze Kettler in njihove nastavitve vam omogočajo, da vadbo povsem prilagodite svojim potrebam. Tekalne steze omogočajo izbiro hitrosti (do 20 km na uro) in naklon (0 do 12%) teka ter dolžino teka. Tekalna steza je primerna prav za vsakogar, za bolj zahtevne imajo tekalne steze že več prednastavljenih programov vadbe. Tekalna steza je fitnes oprema, ki vas ne bo pustila na cedilu. Računalnik za tekalne steze Kettler meri in prikazuje več parametrov - čas, razdalje, razdalja, porabljena energija. Mere tekalnih površin in maksimalne moči motorjev se razlikujejo glede na model, preverite jih lahko na naši spletni strani sportniksi.com. Tekalne steze Kettler je po uporabi enostavno pospraviti, saj je potrebno le dvigniti tekalno povšino in fitnes naprave premakniti na željeno mesto. Tekalna steza ima zaščito zaslona pred znojem. Zagotavljamo vam, da teža tekalne steze Kettler pripomore k stabilnosti fitnes naprave med vašim tekom.


Tekalna steza Kettler - spletna prodaja tekalne steze in fitnes opreme

Tekalne steze Kettler so vam na voljo v večih modelih, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani sportniksi.com. Spletna prodaja vam omogoča, da pri nakupu prihranite, saj vam naša online trgovina prinaša popuste. Vaše tekalne steze Kettler vam bomo brezplačno dostavili na vaš naslov. Spletna prodaja vam včasih ne omogoča, da najdete odgovore na vsa zastavljena vprašanja, zato smo vam vedno na voljo preko telefona ali e-maila.


Tekalne steze Kettler - garancija in servis

Tekalne steze Kettler v naši ponudbi imajo večletno garancijo. Naša online trgovina za vaše nakupljene fitnes naprave zagotavlja servisne storitve.


Sportniksi.com- Tekalne steze Kettler: