Kettler - fitnes oprema in eliptiki Kettler

Kettler - fitnes oprema in eliptiki Kettler so namenjeni tako rekreativni vadbi kot zahtevnim fitnes treningom. Na spletni strani prodajalne Sportniksi.com lahko poleg športne znamke Kettler izbirate tudi med drugimi vrhunskimi proizvajalci športne opreme kot so Corratec ali Hudora. V naši prodajalni so vam na voljo različne fitness naprave in simulatorji, oprema za namizni tenis, košarko, skate in oprema za ostale športe. Spletna prodajalna Sportniksi.com vam nudi tudi gorska kolesa Corratec in Kettler. Fitnes oprema za vsako dnevno sobo ali fitnes center, skiroji, žoge, loparji. Vse to v prodajalni Sportniksi.com.


Eliptiki Kettler - najboljša simulacija teka na smučeh

Eliptiki vrhunskega proizvajalca Kettler so priročni za vse ljubitelje teka na smučeh. Kettler eliptik spada med fitness naprave - simulatorje. Kettler eliptik lahko postavite kjerkoli v stanovanju. Že z desetminutno vadbo na dan boste z eliptiki Kettler dosegli želene rezultate kadarkoli, ne glede na vreme ali letni čas. Obiščite našo spletno prodajalno Sportniksi.com in izberite Kettler eliptik - simulator teka na smučeh. Ob spletnem nakupu vam Kettler - fitnes opremo brezplačno dostavimo na dom.


Kettler eliptik - zakaj izbrati Kettler fitnes simulator teka na smučeh?

Eliptiki Kettler so popolna simulacija teka na smučeh. Izbirate lahko med različnimi linijami Kettler fitnes simulatorjev, prilagojenim vašim vadbenim potrebam. Z eliptiki Kettler boste dosegli vse učinke, ki jih prinaša tek na smučeh - krepitev mišic in sklepov celega telesa, krepitev srčno-žilnega sistema, kurjenje maščobe, sproščanje in odpravo stresa, izboljšanje dihalnega in prebavnega trakta. S Kettler fitnes eliptiki boste lahko simulirali tek na smučeh ne samo pozimi, ampak kadarkoli. Športna trgovina Sportniksi.com vam nudi tudi druge fitness naprave Kettler, gorska kolesa in drugo športno opremo. Obiščite nas na spletni strani prodajalne Sportniksi.com in si oglejte našo ponudbo.


Eliptiki Kettler, fitnes oprema in ostale fitness naprave Kettler različnih razredov

Eliptiki Kettler so vam na voljo v treh težavnostnih razredih, prilagojenih za vsakdanjo domačo rabo ali za naporen fitnes trening. Eliptiki Kettler, fitnes oprema in ostale fitness naprave Kettler lahko izbirate v treh linijah glede na vaše potrebe: basic, HKS in EDITION (PROFILINE). Kettler eliptik z oznako basic je namenjen preprosti domači uporabi, HKS eliptiki so prilagojeni zahtevnejši vadbi doma in preprostejšim treningom v fitnes centrih. EDITION (PROFILINE) eliptiki pa spadajo med zahtevne fitness naprave.


Spletna prodajalnaSportniksi.com - obiščite nas in si oglejte našo ponudbo: