Nogavice - moške nogavice za vse priložnosti

Če iščete nogavice, moške, ženske ali otroške, jih boste našli tudi v spletni trgovini Spodnje perilo. Na voljo je velik izbor moških nogavic za različne okuse, priložnosti in potrebe: visoke oz. dolge nogavice (dokolenke), elegantne nogavice, moške nogavice za prosti čas, moške športne nogavice, zimske in poletne nogavice ... Večina modelov je narejenih iz velikega deleža bombaža, ki velja za koži prijazen material. Vse nogavice, moške, ženske in otroške, so izjemno udobne, prožne in se odlično prilegajo na nogo. Iščete debele nogavice? Tople moške volnene zimske nogavice so prava izbira.

Prepričani smo, da boste iz naše obširne ponudbe zagotovo izbrali najboljše nogavice zase in za svoje najdražje.

VEČ O ŽENSKIH NOGAVICAH

Nogavice - kako izbrati moške nogavice

Nogavice moškeIzbira nogavic je odvisna od namena uporabe in sicer ali so nogavice izbrane za šport, za vsakodnevne dejavnosti ali pa za poslovne priložnosti. Zlasti v poslovnem svetu je izbira primernih nogavic izjemno pomembna. Nogavice namreč zaključijo celotno podobo. Čeprav še vedno prevladujejo preproste črne nogavice, postajajo vedno bolj priljubljene tudi nogavice v modrih, sivih, rjavih in drugih odtenkih. Svetujemo vam, da vas pri izbiri nič ne omejuje, le vaša kreativnost in modni slog. Več ponudbe na:https://www.vsi.si/spodnje-perilo/moske-boksarice-razlicnih-oblik

Nogavice za prosti čas in moške športne nogavice


Visoke nogaviceZa moške športne nogavice je izjemno pomembno, da so izdelane iz trpežnih materialov, ki stopalo zaščitijo pred mehanskimi dejavniki in drugimi zunanjimi vplivi. Prav zato je za takšne nogavice značilno, da so na tistih nekoliko bolj izpostavljenih delih dodatno odebeljene (prsti, pete in gležnji). Poleg tega so izdelani iz materialov, ki dodatno vpijajo znoj, hkrati pa omogočajo, da koža diha. Nogavice za prosti čas so lahko izdelane iz nekoliko bolj mehkih in zračnih materialov, po navadi je to kar bombaž, poliester ali pa določene mešanice materialov. V zimskem času so posebej priljubljene tudi termo debele nogavice, ki stopala ohranjajo super topla in nudijo posebno ugodje. Na voljo so tako nizke kot visoke nogavice.