Boksarice, ki utegnejo hitro postati vaša druga koža

Na tržišču je ponudba spodnjega perila zelo bogata in raznolika, kar seveda velja tudi za moške. Pa vendar ni vseeno, za nakup katerega spodnjega perila se odločimo, saj obstajajo v ponudbi pomembne razlike v kakovosti in tudi ceni. In nenazadnje ni nepomembno, kako se v spodnjem perilu počutimo. Spodnje perilo v obliki boksaric zagotovo sodi med tisto spodnje perilo, v katerem se moški spol počuti najudobneje. Zato so boksarice za moške iz naše ponudbe brez najmanjšega dvoma prava izbira, ki je ne boste obžalovali.

Ne spreglejte inovativnih boksaric iz naše ponudbe

Moške boksariceNajprej bi vas v naši ponudbi boksaric za moške radi opozorili so nekaj izjemnega in posebnega. Moške filtracijske spodnje hlače Shreddies namreč veljajo za pravo revolucijo na področju spodnjega perila. Te inovativne boksarice za moške namreč s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizirajo vonj vetrov. Omenjeni model boksaric za moške so izdelali v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok. Obstaja ogromno razlogov in stanj, povezanih s prekomernim napenjanjem, kot sta sindrom razdražljivega črevesja in Crohnova bolezen, vendar lahko napenjanje povzročijo tudi hrana z veliko vlakninami, požiranje zraka, pitje gaziranih pijač in kajenje. Zato Shreddies boksarice niso primerne le za tiste, ki trpijo za boleznimi prebavnega trakta, pač pa za vse, ki imajo težave z zadrževanjem vetrov, od uslužbenca v pisarni, obiskovalca fitnes studia, pa do posameznika, ki se je z družbo odpravil na pijačo v njegov najljubši bar. Vsakdo, ki trpi zaradi težav z napenjanjem, se zaveda težav, ki se zaradi tega pojavijo. Ne samo da spodnje perilo Shreddies učinkovito nevtralizira vonj vetrov, pomaga tudi izboljšati posameznikovo samozavest.


Boksarice različnih oblik, barv in velikosti

BoksaricePri nas sicer lahko izbirate med različnimi boksaricami za moške, poleg že omenjena sta na voljo še dva zanimiva modela boksaric. Ljubitelje črtastih spodnjih hlač bodo prepričale BUNN moške boksarice, ki so sestavljene iz 95 odstotkov bombaža in petih odstotkov elastana. Ponujamo jih v sivi ali črni barvi ter seveda v različnih velikostih. Tisti, ki prisegate na nekoliko bolj pisane barvne kombinacije, preglejte našo ponudbo Navigare moške boksarice v treh barvnih kombinacijah in različnih velikostih. Tudi ta model je izjemno kakovosten ter sestavljen iz 95 odstotkov bombaža in petih odstotkov elastana. Cena boksaric je takšna, da boste za svoj denar dobili največ kakovosti, kot jo lahko, z nakupom pa boste več kot zadovoljni. Moških rdečih boksaric v naši ponudbi ni, saj smo prepričani, da jih močnejši spol obleče le ob posebnih priložnostih, sicer pa bolj prisega na umirjeno klasiko.

VEČ O NAŠI PONUDBI BOKSARIC