Kakovostne ženske nogavice za vse priložnosti

Za ženske predstavljajo nogavice ravno tako pomemben del garderobe kot hlače, krilo ali bluza. Ženske nogavice so uporabni dodatek pri nošenju oblek ali kril z možnostjo samopodpore. Posebnost nogavic je, da zagotavljajo mehak in svilen občutek, medtem ko absorbirajo vlago, da se počutite udobno in imate občutek suhosti. Na voljo so iz številnih materialov, kot so svila, najlon in šifon, v številnih oblikah in velikosti. Glede na vaš okus imate na voljo krajše in daljše nogavice, kompresijske in samostoječe nogavice, v različnih modelih, vzorcih in barvah. Priljubljene so črtaste nogavice.
Zaradi vseh različnih modelov, ki so danes na voljo na trgu, je kar težko izbrati prave ženske nogavice. Doma morajo biti udobne, v službi elegantne, ob športnih aktivnostih morajo skrbeti za prekrvavitev mišic in še in še.

Debele nogaviceŽenske nogavice z vzorci

V naši ponudbi tudi moške spodnjice:https://spodnje-perilo.si/20-mosko

Pestra ponudba ženskih nogavic - med njimi tudi črtaste nogavice

Ponudbo ženskih nogavic vključujejo klasične bombažne (npr. črtaste) nogavice, ki pridejo prav čisto vsak dan, pa tudi dokolenke, ženske hlačne nogavice, športne ali pohodniške nogavice. Pestrost materialov omogoča izbor med klasičnimi tankimi nogavicami iz bombaža, mikromateriala, poliestra, elastana, na voljo pa so tudi debele (črtaste) nogavice iz termo materialov. Ženske nogavice so lahko tudi iz finega najlona, mikromateriala ali elastana, ki omogočajo različno stopnjo prosojnosti.
Kakovostne nogavice so celo iz organskega blaga iz mehkih bambusovih vlaken, ki imajo naravno antibakterijsko funkcijo in preprečujejo, da bi se blago navzelo neprijetnega vonja.

VEČ O VOLNENIH NOGAVICAH

Ženske debele nogavice za mrzle noge - volna naraven material

Ženske nogavice so tudi odlična rešitev za ohranjanje toplote nog v hladnih dneh. Seveda ne smejo biti narejene iz enakega, lahkotnega materiala kot nogavice za poletje ali pomlad, ampak morajo biti debelejše, s funkcijo gretja. Dobra izbira za odpravo mrzlih nog so termo ženske nogavice, ki preprečujejo prekomerno potenje, vsrkavajo morebitno vlago in poskrbijo za tople noge.
Med termo nogavicami so priporočljive predvsem nogavice iz merino volne, ki so učinkovite tudi v toplejših mesecih, ko poskrbijo za hlajenje nog.