Boksarice, ki so revolucija na področju spodnjega perila

Spodnje perilo je še kako pomemben del vsake garderobe, seveda tudi moške. Ni namreč nepomembno, kako se v spodnjem perilu počutimo. Marsikateri moški vam bo brez zadrege priznal, da mu je spodnje perilo v obliki boksaric najbolj pisano na kožo, saj se v njih počutijo najudobneje. Zato so boksarice za moške prava izbira, ko gre za spodnje perilo.


Boksarice, ki vas bodo navdušile

Pri nas ponujamo različne boksarice za moške, izbirate pa lahko med tremi modeli boksaric. BUNN moške boksarice so moške črtaste spodnje hlače, sestavljene pa so iz 95 odstotkov bombaža in petih odstotkov elastana. Na voljo so v sivi ali črni barvi, izbirate pa lahko seveda med različnimi velikostmi. Na voljo so vam tudi Navigare moške boksarice v treh barvnih kombinacijah in različnih velikostih, tudi te boksarice so sestavljene iz 95 odstotkov bombaža in petih odstotkov elastana. Cena boksaric je nadvse konkurenčna in ugodna, zato odločitev ne bi smela biti težka. Moške rdeče boksarice boste v naši ponudbi zaman iskali, saj prisegamo na klasične in umirjene barvne kombinacije.

NAJBOLJŠE MOŠKE BOKSARICE

Boksarice Moške boksarice

Ne prezrite inovativnih boksaric iz naše ponudbe

V naši ponudbi boksaric za moške bi vas radi še posebej opozorili na moške filtracijske spodnje hlače. Spodnje perilo Shreddies je revolucija na področju spodnjega perila. Gre za inovativne boksarice za moške, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizirajo vonj vetrov. Te boksarice za moške so izdelane v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok. Obstaja ogromno razlogov in stanj, povezanih s prekomernim napenjanjem, kot sta sindrom razdražljivega črevesja in Crohnova bolezen, vendar lahko napenjanje povzročijo tudi hrana z veliko vlakninami, požiranje zraka, pitje gaziranih pijač in kajenje. Zato Shreddies boksarice niso primerne le za tiste, ki trpijo za boleznimi prebavnega trakta, pač pa za vse, ki imajo težave z zadrževanjem vetrov, od uslužbenca v pisarni, obiskovalca fitnes studia, pa do posameznika, ki se je z družbo odpravil na pijačo v njegov najljubši bar. Vsakdo, ki trpi zaradi težav z napenjanjem, se zaveda težav, ki se zaradi tega pojavijo. Ne samo da spodnje perilo Shreddies učinkovito nevtralizira vonj vetrov, pomaga tudi izboljšati posameznikovo samozavest.