Udobne in tople nogavice za mrzle ženske, moške in otroške noge

Iščete udobne in tople nogavice? Volna je naravni material, ki nas greje bolj kot katerikoli drugi sintetični material. Še posebej kakovostna je volna Merino. Vlakna so tanjša, med njimi je več zraka, zato je tudi izolacija boljša. Volna dolgo časa ostaja suha ter ima visok prag absorbcije vode. Volna lepo uravnava telesno toploto, zato nas pozimi greje, poleti pa hladi. Ker ne absorbira telesnega vonja, so tople nogavice iz volne odlična izbira za daljša potovanja.

VEČ O VOLNENIH NOGAVICAH


V naši spletni trgovini imamo v ponudbi tudi udobne in tople nogavice iz najbolj kakovostne volne. Med njimi so tudi tople nogavice - tako nizke kot visoke nogavice (dokolenke).


Visoke nogavice - dokolenke in nadkolenke

Visoke nogavice delimo na dokolenke in nadkolenke. Dokolenke spominjajo na nogavice, ki so se nosile poleg šolskih uniform. Največkrat so v karo vzorcu ali so v nevtralnih odtenki sive, zelene, modre, rjave in črne barve. Dokolenke izberete glede na to, kako dolge noge imate oz. kako visoki ste ter kako ozki ste v pasu. Dolžina nogavic je izjemno pomembna, saj pritegnejo pozornost na stegna, zato če niste popolnoma zadovoljni z njimi, še posebno skrbno izberite pravo dolžino nogavic.
Visoke nogavice preko kolen poudarjajo tudi notranjo stran stegen, zato je pomembno, da se za njih odločijo predvsem ženske, ki imajo dolge in ravne noge.

Nogavice za otroke za vse priložnosti

Nogavice pri otrocih predstavljajo ravno tako pomemben element oblačila kot pri odraslih. Gre za oblačilo, kjer poleg kakovosti izjemno pomembno vlogo igrata tudi barva in dizajn. Nogavice z vzorci so kot pika na i in poudarijo edinstven značaj dekliškega stylinga. V naši ponudbi boste našli široko paletno otroških nogavic v mnogih barvah, vzorcih in velikostih za najrazličnejše priložnosti. Udobne in tople nogavice za otroke bodo poskrbele, da bodo vaši otroci v vsakdanjem življenju, pri igri, športu, zabavi in posebnih priložnostih oblečeni v kakovostne, privlačne in zabavne nogavice.

Tople nogaviceVisoke nogavice