Moške boksarice različnih oblik, velikosti in vzorcev

Pri nas boste našli boksarice za moške, v različnih barvah, velikostih in oblikah. Moške boksarice so udobne za nošenje in so sestavljene iz koži prijaznega materiala bombaža. Primerne so za različne starosti.

Moške boksarice Uomo

Ena izmed naših glavnih blagovnih znamk so boksarice Uomo. Znane so po svoji kaliteti, različnih zanimivih vzorcih in barvah ob enem pa ohranjajo nizko ceno. Poiščite svoj najljubši model in vzorec ter izberite kratke ali dolge boksarice, enobarvne, pisane ali pa hude boksarice odbitih vzorcev.

KLIKNITE TUKAJ DA PREVERITE PONUDBO MOŠKIH NOGAVIC

Boksarice za moške - ugodne cene

Moške boksarice ponujamo po izjemno ugodnih cenah, naše stranke so zelo zadovoljne in se redno vračajo k nakupu. Večino moških boksaric je možno kupiti, kot paket izdelkov, saj s tem lahko še dodatno prihranite. Vse pakete z boksaricami, ki so na zalogi v večini primerov dostavimo v enem delavnem dnevu, če pa jih ni na zalago jih dostavimo iz skladišča v 3-5 delavnih dneh. Za še bolj poceni moške boksarice pa omogočamo nakup zadnjih kosov kjer cene še dodatno znižamo.

Moške boksarice iz naravnih materialov

Ker se boksarice nosijo direktno na koži je pomembno, da so udobne in sestavljene iz naravnih materialov. Pri nas je udobje na prvem mestu zato omogočamo boksarice za moške, ki so sestavljene le iz naravnih materialov, kot je bomaž. Pri vsakem izdelku so zraven napisane tudi mere za lažjo izbiro velikosti. Enostavno si izmerite obseg pasu in določite velikost vaših boksaric.

Boksarice za moške, kot darilo

Zaradi različnih zanimivih barv in vzorcev so naše boksarice primerne za različna darila. Primerno za različno stare moske. Boksarice so na voljo ali v enobarvnih modelih, ki so bolj primerne za starejše moške ali pa v bolj pisanih modelih različnih vzorcev, ki so bolj prodajane, kot boksarice za moške mlajših let.

Izberite svoje najljubše moške boksarice še danes!

Na voljo tudi moške spodnje majice:https://www.vsi.si/spodnje-perilo/moske-spodnje-majice

boksarice moškemoške boksarice