Volnene nogavice spletna trgovina


Spletna trgovina:https://spodnje-perilo.si/ z različnim spodnjim perilom med različnim perilom ponuja tudi zelo kvalitetne zimske volnene nogavice za moške in za ženske v različnih velikostih. Nogavice odlično ohranjajo toploto zato grejejo noge tudi v najbolj mrzllih zimskih dneh.


Kvalitetni volneni izdelki


Nogavice so sestavljene le iz naravnih koži prijaznih materialov: 80% volna, 5% angora, 5% bombaž, 5% viskoza in 5% elastan. Prav zaradi sestave so nogavice udobne za nošenje, ker pa so nogavice volnene ob enem odlično ohranjajo toploto in grejejo vaše noge. Tako tudi v najbolj hladnih zimskih dneh premagate mraz saj skozi noge in roke telo izgublja največ telesne temerature.

ženske volnene nogavicemoške volnene nogavice


Volnene nogavice - ugodna cena


Nogavice lahko kupite po zelo ugodni ceni, paket treh parov za samo 9,90€ ali pa paket 6 parov za samo 18,90€. Razlika pri ostalih trgovinah za volnene nogavice je predvsem cena, saj se cena na par giblje okrog 10€ pri spletni trgovini spodnje-perilo.si pa za to ceno dobite, kar 3 pare. Pri nakupu nad 40€ pa je tudi dostava popolnoma brezplačna.

VEČ O SPODNJEM PERILU


Moške in ženske volnene nogavice - različne velikosti


Moške volnene nogavice prihajajo v različnih velikostih: 40-46, ženske volnene nogavice pa v velikostih 35-40. Zaradi 5% dodanega elastana se nogavice odlično prilegajo vašim nogam.


Pravilno pranje volnenih izdelkov


Ne zamudite in si kupite volnene nogavice. Cena je zares ugodna. Kvaliteta je tudi izjemna saj nogavice zdržijo zelo dolgo glede na to, da so volneni izdelki znani po tem da se hitro namuckajo sploh ob nepravilne pranju. Priporočeno pranje je med 30 in 40, zraven pa seveda dobite tudi navodila za pravilno pranje.