Nepremičnine v Sloveniji: nepremičnine v Ljubljani | Nepremičnine Slovenija

Sonce nepremičnine d.o.o.


Ponudba nepremičnin - nakup nepremičnine, najem nepremičnine | Poslovni prostori v Sloveniji

Naša agencija pokriva velik del slovenskega pa tudi del tujega nepremičninskega trga. Ponudba nepremičnin zajema več kot 1000 oglasov. Posredujemo vse vrste nepremičnin kot so stanovanja, hiše, parcele, apartmaji in poslovni prostori. Ponujamo nepremičnine v Sloveniji oziroma nepremičnine v Ljubljani ter širši okolici, prav tako velik del ponudbe zajemajo nepremičnine na Hrvaškem in v ZDA. Poslujemo v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju, v primeru Hrvaške s hrvaško zakonodajo, v primeru ZDA z ameriško. Preko poslovnih partnerjev preverimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo za nakup nepremičnine. Postopek je enostaven, ugoden in varen, saj poskrbimo za vašo varnost tako, da pravni del poslovanja urejamo s stalnimi pravnimi strokovnjaki. Urejeno imamo tudi komunikacijo na davčnih, geodetskih, zemljiškoknjižnih in drugih uradih.

Nepremičnine v Sloveniji - odločite se lahko za nakup nepremičnine ali pa samo za najem nepremičnine | Poslovni prostori

Razmišljate o nakupu ali najemu nepremičnine v Ljubljani ali okolici? Ljubljana je čudovito mesto: prijetno, čisto, zgodovinsko, z izjemno visoko kakovostjo življenja, kar je nedvomno ena največjih vrednot današnjega časa. Ima vse, kar imajo sodobne prestolnice, a je dovolj majhna, da se v njej vsakdo počuti domače. Je slikovito in živahno mesto, ki vedno znova preseneča. Ljubljana je zelo priljubljena destinacija za izlete, če pa ste se odločili, da bi radi živeli v tem očarljivem mestu, vam bomo v naši agenciji pomagali poiskati primerno nepremičnino, pa naj bo to stanovanje, hiša, parcela ali poslovni prostori. Poleg nepremičnin v Ljubljani vam ponujamo tudi nepremičnine drugod po Sloveniji: na Vrhniki, v Logatcu, Grosupljem, Domžalah, Kranju, Škofji Loki, Kranjski Gori, v Kamniku in drugod. Ponudba nepremičnin zajema tako nakup nepremičnine kot najem nepremičnine. Nepremičnine v Ljubljani so sicer med najdražjimi v Sloveniji, saj nastanitev v prestolnici ponuja različne ugodnosti. Za vse, ki prisegate na umirjeno okolje, pa so idealne prav nepremičnine v okoliških krajih.

Nepremičnine v Ljubljani - poslovni prostori za najem ali nakup nepremičnin v Sloveniji

Če iščete nove poslovne prostore, bodisi v Ljubljani ali drugod po Sloveniji, vam bo naša ponudba nepremičnin v veliko pomoč. Predstavljamo vam široko ponudbo pisarn, skladišč, delavnic, trgovskih in gostinskih lokalov. Prodaja in nakup nepremičnin je z našo agencijo preprosta, zato nam zaupajte svoje želje in pomagali vam bomo.

Sonce nepremičnine d.o.o. | Nepremičnine v Sloveniji, nepremičnine v Ljubljani, ponudba nepremičnin, nepremičnine Slovenija, nakup nepremičnine, najem nepremičnine, poslovni prostori - povezava do naše spletne strani: