V Spittalu, mestecu s 17.000 prebivalci, nakupovalnem centru zgornjekoroške regije in srednješolskem centru, lahko kupite stanovanje v centru mesta za lastno uporabo ali za oddajanje.

Na voljo so dvosobna in trosobna stanovanja Oboja imajo teraso in shrambo ter parkirišče v podzemni garaži. Zgradbe (3) so 2-nadstropne, imajo dvigalo katero jepovezano tudi z podzemno garažo. Gretje: priključek na toplarno - talno orevanje. Oprema: nadstandardna.

Stanovanje je na odlični lokaciji za lastno uporabo, za oddajo ali turistično oddajo. Nad Spittalom je smučišče Goldeck, v katerega so samo lani investirali 32 milijonov evrov(!). 5 km od Spittala leži Millštetersko jezero (drugo največje koroško jezero). Možnost smučanja, kopanja, hribarjenja, alpinizma, kolesarjenja...

Če stanovanje oddajate turistom, lahko računate z dvema sezonama in najmanj 100 dnevi zasedenosti. Stanovanje je možno oddati tudi za dalše obdobje (Spittal im 926 čakajočih na najemniško stanovanje - najemnina je 8 €/m2).

Dobra naložba - nekaj lastnega kapitala (pribl. 30%), razlika kredit, ki vam ga plačuje podnajemnik. Financiranje vam uredii prodajalec pri Avstriski banki.

Oglejte si ponudbo

Za več informacij lahko pokličete: 041 655 922