Nepremičnine: obalna in osrednja Istra | Ponudba nepremičnin Nepremičnine Umag | Nepremičnine Savudrija

Naša spletna ponudba nepremičnin na Hrvaškem vam bo pomagala, da boste imeli bolj celovit pregled nad nepremičninami. Na področju Istre vam ponujamo nepremičnine kot so: stanovanja, hiše ob morju, kamnite hiše, parcele, stanovanja, apartmaji in poslovni prostori. Posredovanje zajema oglede s kupci, sklepanje posredniških pogodb, telefonsko dogovarjanje, pogajanja, pregled pravne dokumentacije in dejanskega stanja nepremičnine, sodelovanje pri urejanju dokumentacije, posredovanje pri sestavi pogodbe s pravnikom ali notarjem, prisotnost ob podpisu pogodbe, pridobivanje dokumentacije na uradih, primopredajo nepremičnine in drugo. Istra je s svojo bližino in ugodno klimo zelo priljubljena pri Slovencih, ki se odločajo za nakup nepremičnine na Hrvaškem. Vabljeni k ogledu ponudbe nepremičnin na hrvaški obali na naši spletni strani!


Hiše ob morju


Nepremičnine: obalna Istra še posebej zanimiva za Slovence | Ponudba nepremičnin na Hrvaškem

Slovenci se za nakup nepremičnine v Istri odločajo zaradi bližine in ugodne klime, zato je naša ponudba nepremičnin na področju Istre zelo bogata. Pri tem izstopajo kraji kot so Savudrija, Umag, Novigrad, Poreč, Pula oz. Pulj, Medulin ... Mile zime in prijetne temperature omogočajo uporabo nepremičnine čez vse leto.

Majhno ribiško mesteceSavudrija leži v najzahodnejšem delu Istre in je najbližje slovenski meji, zato je za nakup nepremičnine Savudrija zelo primerna. Umag in Novigrad označujejo za turistična vrata Istre. Tu vas čaka približno 50 kilometrov peščenih plaž, kjer lahko iz svoje hiše ob morju opazujete modrino in se prepuščate pomirjujočemu slanemu vonju. Umag vas bo navdušil s spletom staromestnih uličic in trgov, zato vam ne bo žal, če se boste odločili za nepremičnine mesta Umag. V zaledju teh obalnih krajev ležijo slikovite istrske vasi, kjer prevladujejo preproste kmečke kamnite hiše. Pravljična narava, skoraj mitična pokrajina in zanosna srednjeveška mesteca bodo v vas vzbudili resnično, globoko in naravno zadovoljstvo. Prav tako vas bo očarala tudi ponudba nepremičnin na tem območju.


Nepremičnine: Istra - kamnite hiše in hiše ob morju vam nudijo sončen kraj za preživljanje vašega prostega časa in dobro naložbo

Tako na obali kot v notranjosti Istre najdemo kamnite hiše. Hiše ob morju vam nudijo sončen kraj za preživljanje vašega prostega časa.

Nakup nepremičnine na Hrvaškem je zelo dobra naložba; z vstopom države v EU bodo trenutno znižane cene imele možnost rasti. Poudariti je potrebno, da slovenski državljani od februarja 2009 lahko takoj vpišejo lastništvo v zemljiško knjigo.


Oglejte si našo ponudbo nepremičnin na Hrvaškem - vabljeni!


Sonce nepremičnine | Nepremičnine Istra, ponudba nepremičnin, kamnite hiše, hiše ob morju, nepremičnine Umag, nepremičnine Savudrija - povezava do naše spletne strani: