Sonce nepremičnine: otok Krk - nepremičnine mest Malinska, Omišalj, Njivice, nepremičnine mesta Krk in ostalih krajev

Ponudba nepremičnin naše agencije zajema vse vrste nepremičnin: stanovanja, hiše, parcele, apartmaje in poslovne prostore. Na Hrvaškem imamo v ponudbi več kot 1000 nepremičnin. Na naši spletni strani boste vso ponudbo našli na enem mestu, kar vam bo pomagalo, da boste imeli celovit pregled nad nepremičninami na hrvaški obali. Tako vam lahko tudi poenostavimo nakup nepremičnine na otoku Krku.


Nepremičnine na Hrvaškem: otok Krk vam ponuja nepremičnine v mestih, kot je Malinska, lahko pa se odločite za nepremičnine mesta Krk

Otok Krk je največji hrvaški otok, ki ga s kopnim povezuje most, kar močno skrajša čas potovanja. Zaradi ugodnega geografskega položaja in kvalitetnih prometnic ga prištevamo med najdostopnejše otoke na Hrvaškem. Zaradi tega otok ni priljubljen samo za letni dopust, temveč predstavlja priložnost za nakup nepremičnine. Slovenci se namreč pri nakupu nepremičnin na Hrvaškem najraje odločajo za tiste nepremičnine, ki so čim bližje slovenski obali. Pri tem izstopajo nepremičnine v Istri: Savudrija, Umag, Novigrad, Poreč ter Pula in seveda nepremičnine na otoku Krku. Vsako mesto na otoku Krku ima svoje posebnosti, kar mu daje privlačen in zanimiv videz, prav tako je dober kraj za bivanje. Največja mesta na otoku so Omišalj, Malinska, mesto Krk, Baška, Njivice in Punat. Malinska je umeščena v gozdnem zalivu na zahodni strani otoka. Čisto morje in številne privlačne plaže omogočajo uživanje v morju in soncu ter predstavljajo eno od najbolj znanih turističnih središč na otoku. Na jugozahodni strani otoka leži mesto Krk, ki je največje administrativno politično, ekonomsko in kulturno središče otoka. Njegovo staro mestno jedro je polno zgodovinskih spomenikov, ki izhajajo iz rimskih in srednjeveških časov. Izven območja starega mesta se raztezajo peščene, gramozne in kamnite plaže.


Kamnite plaže

Nepremičnine: otok Krk - stare in nove kamnite hiše

Na območju celotnega otoka Krk najdemo preproste kmečke kamnite hiše. Nepremičnine na otoku Krk ponujajo tako stare kot nove kamnite hiše. Njihova tradicionalna gradnja omogoča, da je v njih poleti prijetno hladno, pozimi pa kljubujejo vremenskim nevšečnostim, kot je burja. Hiše ob morju vam nudijo sončen kraj za preživljanje vašega časa. Zato ne odlašajte in si oglejte našo ponudbo nepremičnin na hrvaški obali oziroma v Istri ter na otoku Krku.


Sonce nepremičnine d.o.o. | Nepremičnine otok Krk, nepremičnine Malinska, nepremičnine Krk, kamnite hiše - povezava do naše spletne strani: