Cevi za kapljično zalivanje vrta - varčno zalivanje

Cevi za kapljično zalivanje vrta - namakalne ceviV podjetju Pipelife vam priporočamo zalivanje vrta s cevmi za kapljično zalivanje vrta. Zakaj? Ker je zalivanje s cevmi za kapljično zalivanje vrta natančen in varen način zalivanja. S cevmi za kapljično zalivanje vrta omogočimo, da so oskrbljene korenine vsake rastline z zadostno količino vode. Cevi za kapljično zalivanje vrta poskrbijo za enakomerno zalita tla, kajti preveč vode bi lahko škodilo rastlinju z nastankom različnih okužb, plesni in bolezni. Cevi za kapljično zalivanje vrta prav tako skrbijo, da ne prihaja do prekomernega izhlapevanja ali odtekanja ter pronicanja vode. Cevi za kapljično zalivanje vrta uporabljamo še za zalivanje cvetlic, žive meje ali razno raznega grmičevja. Sistem cevi za kapljično zalivanje vrta vsebuje:

  • črpalko
  • filter vode
  • primarni vod z odcepi in ventili za vsako gredo
  • cevi za kapljično zalivanje vrta

Cevi za kapljično zalivanje vrta so enostaven način, kako oskrbeti vaše vrtove, zelenice in žive meje.

Cevi za zalivanje vrta - prihranite čas

S cevmi za kapljično zalivanje vrta podjetja Pipelife ne boste skrbeli samo za pravšnjo namočenost zemlje, temveč si boste s tem varčnim sistemom cevi za kapljično zalivanja privarčevali tudi ogromno časa. Cevi za kapljično zalivanje vrtov, ki se jih lahko namesti kamorkoli, pa vam bodo prihranile tudi ogromno denraja.

Namakalne cevi - za kapljično zalivanje vrta

Namestitev namakalnih cevi za zalivanje vrta je zelo enostavna. Pred samim nameščanjem namakalnih cevi preverite koliko rastlin bi radi namakali z namakalnimi cevmi, in kako so razporejene rastline. Namreč, na podlagi tega, boste lahko določili, koliko namakalnih cevi potrebujete in kako bodo potekale. Za zalivanje nato potrebujete kapljalnik na osnovi katerega regulirate, kako, koliko in kdaj bo potekalo zalivanje.

Pipelife | Cevi za kapljično zalivanje vrta, cevi za kapljično zalivanje vrta, cevi za zalivanje vrta, namakalne cevi - povezave do naše spletne strani: