Oddaja nepremičnin Dajč in Dajč


Zakaj bi prazna nepremičnina ne služila svojemu namenu in nudila prijetnega doma družini, paru ali osebi, ki bi se končno rada osamosvojila in zaživela na svojem? Oddaja nepremičnin oz. oddaja stanovanja ali oddaja hiše je najboljša rešitev za tistega, ki oddaja in tudi za tistega, ki se bo odločil za najem nepremičnine. Dobra stran za vas bo ta, da bo nepremičnina redno ogrevana in vzdrževana, stroški se bodo pokrivali sami, najemnina pa bo dobrodošel postranski zaslužek. Seveda bodo zadovoljni tudi vaši najemniki, saj bodo imeli streho nad glavo.

Vsak, ki je že kdaj sam oddajal nepremičnino, dobro ve, da najti primernega najemnika, ki bo redno plačeval najemnino in stroške ni tako enostavno, saj ne dobiš nobenega zagotovila, da se bo kljub obljubam, to dejansko zgodilo. Zato bo podjetje Dajč & Dajč poskrbelo, da se vam s potencialnimi najemniki ne bo potrebno ukvarjati, saj bomo za vse poskrbeli mi.

Oddaja nepremičnin (oddaja hiše, oddaja stanovanja) vam tako ne bo več v breme s celodnevnim razkazovanjem nepremičnine potencialnim stanovalcem in ugotavljanjem, komu boste zaupali bivanje v vaši nepremičnini.

Če boste zaupali podjetju Dajč & Dajč d.o.o. vam zagotavljamo da ne boste razočarani.