Franc Ofentavšek s.p.

Specialisti za avto nadstreške in terase

Kvalitetna izdelava in gradnja nadstreškov po vaši meri

Nadstreški, pravilno izdelani in oblikovani so lahko privlačen element na objektu. Morajo pa ne glede na vse vedno biti kvalitetni in funkcionalni. V kolikor potrebujete zanesljivega, natančnega in cenovno ugodnega izvajalca, ki bo poskrbel za profesionalno izdelavo in gradnjo, potem je podjetje Ofentau pravi naslov za vas. Poleg nadstreškov za vhod, stopnišča, terase, vrtove ipd. izdelujemo tudi lahke in težje jeklene, kovinske, aluminijaste in iz drugih materialov izdelane nadstreške za avtomobile z lopo, hale in razna ključavničarska dela. Storitve izvajamo od ideje do izvedbe, za nas pa jamčijo številni certifikati. Pri nas boste izbirali med različnimi tipi nadstreškov, ki vam jih izdelamo iz različnih materialov. Tako lahko za nadstrešek izbirate med prokarbonatom, steklom, pločevino, lesom in jelkom. Za več informacij smo dosegljivi po telefonu +386 40 213 413 ali pa nas obiščite na lokaciji podjetja.

Avtomobilski nadstreški - zanesljiva zaščita za vaš avtomobil

Jeklene konstrukcije za avtomobilske nadstreške ponujajo veliko prednosti, natančna izdelava in gradnja pa omogoča, da je nadstrešek izredno stabilen, trden in estetski. Nudijo popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami vašemu avtomobilu, izdelamo pa vam ga lahko po vaših željah in zahtevah. Smo zanesljiv izvajalec različnih konstrukcij, ki poskrbi da je delo opravljeno v najhitrejšem možnem času in po najbolj ugodni ceni.

Nadstreški za vhod ali stopniščeIzdelava avtomobilskih nadstreškov

Nadstreški za vhodna vrata, terase in vrtove po ugodni ceni

Naše jeklene in kovinske konstrukcije za nadstreške so zelo kvalitetne in funkcionalne, saj uspešno kljubujejo neugodnim vremenskim razmeram. Sami izdelavi posvetimo vso potrebno pozornost in čas ter poskrbimo, da je nadstrešek stabilen in trden. Nadstreški za vhodna vrata ali zunanja stopnišča so izredno priljubljeni, saj učinkovito ščitijo vhod v vaš dom, poleg tega pa so estetsko zanimiv element na hiši. Priljubljeni so tudi vrtni nadstreški ali t.i. terasni nadstreški, ki popestrijo izgled vašega dvorišča, hkrati pa nudijo zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi in soncem.