Franc Ofentavšek s.p.

Specialisti za avto nadstreške in terase

Konstrukcije in načrti za nadstreške pri podjetju Ofentau

Načrti za nadstreške so predpogoj za kvalitetno izdelane nadstreške za vozila ali terase. Ustrezna izbira kritine -  aluminijaste, lesene ali jeklene nosilne konstrukcije - pa poskrbijo, da je gradnja  kvalitetna, usklajena z željami kupca in ustreza veljavnim standardom. Na ta način zagotovimo dolgo življenjsko dobo.

Izbirate lahko med različnimi nadstreški za vozila in terase:

  • Nadstrešek za avtomobile Klasik 
  • Avtomobilski nadstrešek Ekskluziv z izolacijskimi paneli
  • Nadstrešek za avtomobile Atika
  • Nadstrešek z lopo iz valovite pločevino in ALU vrati
  • Avtomobilski konzolni nadstrešek z izolacijskimi paneli, trapezno pločevino s filcem ali polikarbonatom. 
  • Terasa Ekskluziv
  • Terasa Atika ekskluziv

Konstrukcije za nadstreške

Načrti in v drugi fazi konstrukcije morda delujejo zapleteno, vendar pa je pomembno samo, da izberete pravo podjetje za izdelavo. Načrti za nadstreške namreč predpostavljajo različne oblike oblike in modele nadstreškov, del katerih določimo v naprej, saj mora ustrezati vašim željam in stilu, prav tako pa si boste lažje predstavljali končni izdelek.

Načrti za nadstrešek za vozilaMočna konstrukcija za nadstrešek

Načrti za nadstreške so predpogoj za učinkovito gradnjo

Načrti za nadstreške vam tako dobro prikažejo osnovne oblike nadstreškov in predvidene elemente kot so: nosilna konstrukcija za nadstreške, kritina za nadstrešek in aluprofili.

Konstrukcija za nadstrešek ali podkonstrukcija (ki je lahko aluminijasta, jeklena ali lesena) je sicer odvisna od več dejavnikov. V podjetju Ofentau pa so konstrukcije za nadstreške in načrti za nadstreške karseda prilagojeni kupcem. Tako lahko gradnja nadstreška poteka brez zapletov.

Gradnja nadstreška in nosilna konstrukcija

Gradnja nadstreška vsebuje povezovanje načrtovanih elementov nosilne konstrukcije in kritine. Načrti za nadstreške in kasneje seveda konstrukcije upoštevajo želje kupcev in statične obremenitve. Aluminijasta, jeklena ali lesena podkonstrukcija imajo vsaka svoj čar. Nadalje so vam na izbiro tudi aluprofili, ki so potrebni za spajanje kritine za nadstreške.

Kritine za nadstreške različnih vrst

Pri podjetju Ofentau so vam na voljo različne kritine za nadstreške. Konstrukcija za nadstrešek tako zahteva učinkovito in kvalitetno pokritost za zunanje ali notranje prostore. Načrti za nadstrešek so osnova za pravilno dimenzioniranje konstrukcije za nadstreške. Pri nas vam pomagamo izbrati tudi ustrezno kritino in tudi druge elemente konstrukcije kot so: aluprofili ali jekleni profili ter les za lesene nadstrešnice.