Franc Ofentavšek s.p.

Specialisti za avto nadstreške in terase

Nadstreški za avtomobile: aluminijasti nadstrešek ali jekleni nadstrešek

Avtomobilski nadstreški vam nudijo celoletno zaščito. S pomočjo našega materiala si lahko sestavite zelo kakovostne jeklene nadstreške. Tako kot vse ostale nadstrešnice so tudi avtomobilski nadstreški lahko dobavljeni po celi Sloveniji.

nadstreški za avtomobile ob hiši

Nadstreški za avto - jekleni nadstreški

Jekleni nadstreški so sodobni in elegantni nadstreški za avto. Nadstrešek za avto in ostale nadstrešnice iz jekla (npr.: nadstreški za terase) zagotavljajo maksimalno funkcionalnost. Jekleni nadstreški so kot nadstreški za avto na voljo v mnogih izvedbah. Jekleni profili avtomobilskih nadstreškov so visoko kvalitetni. Zaradi vročega cinkanja jekleni nadstreški za avtomobile na potrebujejo vzdrževanja. Jekleni nadstreški za avto so na voljo z več oblikami strehe. V standardni izvedbi so avtomobilski nadstreški izdelani iz jeklene podkonstrukcije. Jekleni nadstrešek za avto lahko nadgradite. Nadstreške za avtomobile je mogoče montirati v enem dnevu.

Nadstreški za avto - aluminijasti nadstreški

Aluminijasti nadstreški se kot avtomobilski nadstreški odlično izkažejo. Visoko kakovostni alu profili pomenijo visoko kakovostne nadstrešnice. Kot jekleni nadstreški so tudi aluminijasti nadstreški za avto na voljo v več oblikah strehe. Nadstreški za avto prenesejo velike obremenitve. Avtomobilski nadstreški so vremensko odporni. Nadstrešek za avto lahko zasteklite tudi s prekatnimi ali polnimi ploščami, ali pa s Plexiglas kritinami. Aluminijasti nadstreški so postavljeni v enem dnevu.

aluminijasti nadstrešek za avtomobile

aluminijasti nadstreški za terase