Franc Ofentavšek s.p.

Specialisti za avto nadstreške in terase

Najboljša zaščita vašega avtomobila

Če bi radi zaščitili vaš avtomobil pred neugodnimi vremenskimi razmerami, a nimate garaže, predstavlja nadstrešek za avto idealno rešitev. Nadstrešek za avto bo vaš avtomobil zaščitil pred dežjem, snegom, točo in vročino. V podjetju Ofentau smo razvili in uvedli proizvodnjo pokritih nastreškov za avto. Avtomobilski nadstreški so izdelani iz kakovostnih materialov, konstrukcija za nadstrešek za avtomobil pa je stabilna in trdna. Moderen videz, zanesljiva zaščita, stabilna konstrukcija, lična izdelava in ugodne cene jeklenih konstrukcij nadstreškov za avto so lastnosti, ki vas bodo prepričale. Naši tipski nadstreški za avto podprti z uradnimi statičnimi izračuni in zagotavljajo popolno varnost. Vzorčne modele nadstreškov za avto si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so tudi podrobno predstavljeni.

Program nadstreškov za avtomobile

Naš program nadstreškov za avto zajema 5 modelov avtomobilskih nadstreškov, ki se po velikosti modularno prilagodijo naročniku. Modeli nadstreškov za avto so naslednji:

  • Ekskluziv nadstrešek za avto je lično izdelan in moderno zasnovan avtomobilski nadstrešek, ki je primeren za vsako okolje. Z alu obrobami, žlebom, odtokom in snegobranom.
  • Atika nadstrešek za avto ima možnost izvedbe kot Ekskluziv še dodatnimi izolacijskimi paneli.
  • Klasik nadstrešek za avto s trapezno pločevino in filcem. Izdelan je iz vroče pocinkane jeklene konstrukcije.
  • Avtomobilski nadstrešek z lopo, ki vam bo omogočila shranjevanje stvari. 
  • Avtomobilski konzolni nadstrešek  z izolacijskimi paneli, trapezno pločevino s filcom ali polikarbonatom s s stebrom samo na eni strani, kar je odlična rešitev za tiste, ki nimajo veliko razpoložljivega prostora.

Ugodna cena nadstreškov za avtomobileDvojni nadstrešek za avto

Prednosti avtomobilskih nadstreškov

Nadstreški za avtomobile so dostopni po ugodni ceni a vrhunski kvaliteti. Nadstrešek bo vaš avto zaščitil pred neugodnimi vremenskimi razmerami in soncem, pred bledenjem barve in mehanskimi poškodbami. Kvalitetno zasnovana konstrukcija je trdna in zanesljiva, kar je najbolj pomembno, nadstrešek za avto ne potrebuje vzdrževanja. Ker smo prepričani, da so naši nadstreški za avto vrhunski vam ponujamo tudi garancijo na kakovost.