Franc Ofentavšek s.p.

Specialisti za avto nadstreške in terase

Nadstreški po vaši meri

Če iščete zanesljivega proizvajalca nadstreškov (kovinskih, jeklenih, aluminijastih), potem se oglasite pri nas.  Naše delo je celovito, hitro, kakovostno in cenovno ugodno. Nadstreški za avtomobile, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so estetsko privlačni, funkcionalni in izdelani iz kvalitetnih materialov. Izbirate lahko med različnimi tipi nadstreškov, izdelamo pa vam ga lahko tudi po meri. Jeklene konstrukcije za nadstreške so izredno kakovostne in uspešno kljubujejo tudi najbolj zahtevnim vremenskim razmeram. Z našim nadstreškom je strah pred mehanskimi poškodbami in bledenjem barve vašega avtomobila popolnoma odveč. Najcenejša in najbolj enostavna zaščita za vaš avtomobil bo naša lahka jeklena konstrukcija. Naši nadstreški so lično izdelani, stabilni, odporni in trpežni. In kar je najbolj pomembno, ne potrebujejo večjega vzdrževanja.

Več o izdelavi nadstreškov >>

Kovinski nadstreški

Izdelujemo različne konstrukcije za nadstreške

V podjetju Ofentau izdelujemo in montiramo različne kovinske nadstreške in konstrukcije, ki so primerne za izdelavo stopnišč, ograj in tudi večjih objektov, kot so hale, dvorane, nadstreški itd. Pomembno je, da so kovinske konstrukcije izdelane natančno in kvalitetno, saj morajo prenesti velike obremenitve. In naše konstrukcije in kovinski nadstreški so takšni: trajni, stabilni in kakovostni - z eno besedo: vrhunski. Izdelujemo različne nosilne konstrukcije, ki so narejene iz različnih kovin: jekla, aluminija in železa. Ponašajo se z izredno dolgo življenjsko dobo in so odporne proti zunanjim vplivom.

Jeklena konstrukcija nadstreška

Oglejte si vzorčne modele nadstreškov in izberite svojega

Če ste še vedno v dvomih, kateri nadstrešek izbrati, potem vas vabimo, da si na sedežu našega podjetja ogledate vzorčne modele nadstreškov za avtomobile. Lahko pa se odločite tudi za izdelavo nadstreška po meri. Pri nas boste dobili tudi vse informacije o nadstreških in konstrukcijah po meri.