Franc Ofentavšek s.p.

Specialisti za avto nadstreške in terase

Nadstreški za vhodna vrata

Nadstreški za vhodna vrata bodo zanesljivo in učinkovito zaščitili vaš dom. Poleg tega, da služijo kot dolgoročna zaščite pred snegom in ledom v zimskem času, pred listjem v jesenskem, pred točo in neurji v poletnem času, je nadstrešek tudi estetsko zanimiv element nad vhodnimi vrati. Nadstreški nad vhodnimi vrati omogočajo prodor svetlobe in toplote, hkrati pa vrata oziroma vhod in prag ščitijo pred umazanijo, točo itd. V podjetju Ofentau poleg nadstreškov za avtomobile izdelujemo tudi lično zasnovane in moderne nadstreške za vhodna vrata, terase, balkone.

Oglejte si tudi možnost nadstreška po meri >>

Izdelava kakovostnih kovinskih konstrukcij in nadstreškov

Podjetje Ofentau je specializirano za izdelavo nadrstreškov oziroma proizvodnjo in montažo kovinskih konstrukcij. Ena od naših prednosti je, da smo cenovno izredno ugodna izbira za izdelavo nadstreškov, poleg tega pa vam nudimo kompleten inženiring pri izdelavi kovinskih oziroma jeklenih konstrukcij za nadstrešek. Jeklene oziroma kovinske konstrukcije so izredno uporabne za izdelavo nadstreškov, prav tako montažnih in gospodarskih objektov. Če iščete zanesljivega proizvajalca, ki bo izdelal in montiral kvaliteten, estetsko privlačen in funkcionalen nadstrešek, potem smo mi zagotovo pravi naslov za vas. Prepričani smo, da bo kovinska konstrukcija za nadstrešek nad vhodnimi vrati vašim vratom in pragu nudila zanesljivo zaščito.

Nadstreški za vhodna vrata in terase

Funkcionalen in estetsko privlačen element vaše hiše

Poleg nadstreškov za vhodna vrata, izdelujemo tudi avtomobilske nadstreške. Cena nadstreška je odvisna od velikosti nadstreška, izbire materialov, težavnosti izdelave in vgradnje, vendar smo prepričani, da bo za vas ugodna. Nadstreški za avtomobile so izredno funkcionalni, saj vaš avtomobil zaščitijo pred vremenskimi vplivi, mehanskimi poškodbami in bledenjem barve. Poleg tega pa zaradi svojega atraktivnega izgleda predstavljajo estetski dodatek vaši hiši.

Izdelava nadstreška za vhodna vrata ali avtomobil poteka v skladu z vašimi željami in zahtevami. Našo ponudbo nadstreškov za avtomobile si lahko ogledate na naši spletni strani. Če vas zanima, kakšna bo cena vašega nadstreška za avto ali nadstreška za vhodna vrata, pa nam pošljite povpraševanje.