Moto trgovina Laba – trgovina z vrhunsko motoristično opremoMotoristični kombinezon

Moto trgovina Laba je trgovina z motoristično opremo priznanih blagovnih znamk. V našem prodajnem salonu boste med drugim našli motoristična oblačila, obutev in dodatno zaščitno opremo znamke Alpinestars, čelade znamk Nolan, X-Lite in Nexx, ključavnice Abus, olja, spreje in čistila Motorex ter sončna očala Red Bull Racing. Moto trgovina Laba je v Sloveniji prisotna s prodajnim salonom v BTC City Ljubljana, naše izdelke in vse informacije v zvezi z njimi pa si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini.


Dobra motoristična oprema motoristu zagotavlja zaščito pred vremenskimi nevšečnostmi, obenem pa ublaži udarce ob morebitnem padcu. Še posebej nepogrešljivi del motoristične opreme je motoristična čelada. Tega se velika večina motoristov zelo dobro zaveda, tudi sicer pa vožnja brez čelade ni dovoljena. Izbrana oprema pa mora poleg varnosti in zaščite motoristu zagotavljati tudi udobje in brezskrben užitek pri vožnji z motorjem.


Za maksimalno zaščito in varnost motorista bo poskrbela vrhunska moto oprema Alpinestars. Gre za izjemno kakovostna moto oblačila, obutev in dodatno zaščitno opremo, ki je namenjena širokemu krogu uporabnikov. Ker obstajajo različni tipi motorjev in stilov vožnje, so tudi Alpinestars izdelki razdeljeni na različne kategorije glede na njihovo uporabo. Trgovina z motoristično opremo Laba tako ponuja motoristična oblačila in obutev, ki je prilagojena off-road, touring, sport touring in motokros voznikom. Po zaslugi naše OUTLET ponudbe pa je vrhunska moto oprema Alpinestars cenovno še bolj dostopna. Akcija kosov iz prejšnjih sezon po odličnih cenah velja tudi za čelade Nolan.

 

Moto oprema – akcija motoristične opreme Alpinestars in NolanMoto škornji

Vsem, ki bi vrhunsko moto opremo želeli kupiti po nekoliko nižji ceni, se splača preveriti našo OUTLET ponudbo. V njej je povečini moto oprema Alpinestars iz prejšnjih sezon, akcija zadnjih kosov pa vključuje tudi visokokakovostne čelade Nolan. Te lahko dobite kar za 25 odstotkov ceneje, nekatere zadnje kose oblačil in obutve Alpinestars pa lahko dobite celo po polovični ceni. Za še večje prihranke vam Moto trgovina Laba nudi tudi kartico ugodnosti Privilega Card, ki vam bo zagotovo olajšala nakupe.


Imetniki Privilege card nimajo nobenih obveznosti,  pridobijo pa različne ugodnosti, od popustov do prednosti pri nakupih in še marsičesa. Tudi v času akcije in razprodaj vam bomo popuste seštevali.

Moto trgovina Laba v BTC City Ljubljana – trgovina z motoristično opremo za vsakogar. Vabljeni tudi na našo spletno stran!  

 

Moto center Laba | Trgovina z motoristično opremo, moto oprema akcija, Ljubljana – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
moto trgovina, trgovina z motoristično opremo, moto oprema akcija, Ljubljana
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA