Motoristična oblačila so pomemben del motoristične opremeMotoristična jakna Gore-tex

Motoristična oblačila zagotavljajo zaščito pred morebitnimi poškodbami in tudi pred neugodnimi vremenskimi pojavi. Pri izbiri ustreznih oblačil je na prvem mestu kakovost materiala, iz katerega so motoristična oblačila izdelana. Kakovostna moto oblačila vam lahko ob padcu rešijo življenje, zato naj vas pri nakupu vodi kakovost in ne cena. Za čim bolj optimalno zaščito naj bodo motoristična oblačila prave velikosti, da se bodo vašemu telesu kar se da prilegala. Udobna moto oblačila so nepogrešljiva zlasti pri daljših vožnjah, ko sedenje postaja že nekoliko boleče. Na predelih telesa, ki so najbolj izpostavljeni poškodbam, torej na komolcih, hrbtenici in na kolenih, imajo kakovostna oblačila tudi dodatne zaščitne obloge.


Motoristična oblačila izdelujejo iz mnogih različnih materialov, zelo pogosto pa iz usnja, materiala, ki pri vožnji nudi največ upora ob drsenju. Osnovna moto oprema poleg nepogrešljive čelade in jakne vključuje tudi rokavice in škornje, pozabiti pa ne gre niti na ščitnike za vrat, hrbet, komolce in kolena.


Motoristične rokavice DrystarMoto center Laba vam lahko z zadovoljstvom ponudi vrhunska motoristična oblačila, obutev in ostalo zaščitno opremo priznanega proizvajalca Alpinestars. Ponudba oblačil in obutve je razdeljena različne kategorije, saj se njihova uporabnost razlikuje glede na tip motorja in stila vožnje. Vsak tip motorja oz. stil vožnje zahteva svoja moto oblačila in obutev. Zato so na voljo različni motoristični kombinezoni, ki so lahko usnjeni ali tekstilni, jakne, hlače, majice, rokavice ter različni škornji in čevlji. V naši trgovini boste med drugim našli tudi podoblačila ter ščitnike za vrat, hrbet, komolce in kolena, kar še posebej prav pride motokrosistom. Motokrosisti bodo namesto jakne lahko izbrali živobarvne majice, da bodo lažje prepoznavni na tekmi ali terenu.

 

Moto oblačila – enodelni ali dvodelni motoristični kombinezoniMotoristični kombinezon Motegi

V naši prodajalni so na voljo enodelni in dvodelni motoristični kombinezoni Alpinestars, izdelani iz različnih materialov, kot sta usnje in tekstil. Usnjeni motoristični kombinezoni so najbolj primerni za vožnjo s športno cestnimi in dirkalnimi motorji, za touring pa je bolje izbrati tekstilna oblačila, z večimi zunanjimi žepi in vodoodporna membrano. Motoristični kombinezoni ublažijo poškodbe od morebitnem padcu, nudijo pa tudi zaščito pred vetrom in nizkimi temperaturami. Ker je vreme zadnja leta vse bolj muhasto, je dobro imeti tudi kakovosten dežni kombinezon.  

Poskrbite za varnost in udobje med vožnjo z vašim jeklenim konjičkom in si priskrbite kakovostna motoristična oblačila, obutev in dodatno zaščitno opremo. Moto oblačila si lahko izberete tudi v naši spletni trgovini.

Moto center Laba – vse za motoriste na enem mestu. Vabljeni!

 

Moto center Laba | Motoristična oblačila, moto oblačila, motoristični kombinezoni – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
motoristična oblačila, moto oblačila, motoristični kombinezoni
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA