Trgovina z moto opremo – Moto trgovina Laba, BTC City LjubljanaMotoristična jakna Gore-tex

Moto center Laba je trgovina z moto opremo, v kateri boste našli motoristična oblačila, obutev in dodatno zaščitno opremo znamke Alpinestars, motoristične čelade znamk Nolan, X-Lite in Nexx, ključavnice Abus, olja, spreje in čistila Motorex ter sončna očala Red Bull Racing. Moto trgovina Laba se nahaja v BTC City Ljubljana, najdete pa nas tudi na spletu.


Za brezskrben užitek v vožnji z motorjem bo poskrbela kakovostna, varna in udobna motoristična oprema. Motoristična oblačila, obutev in čelade nudijo varnost in zaščito pred neugodnimi vremenskimi pojavi, hkrati pa ublažijo poškodbe ob morebitnih padcih. Uporaba motoristične čelade je tako za voznika kot njegovega sopotnika postala celo obvezna, saj v primeru padca zaščiti glavo in tako lahko reši življenje.

 

Motoristična trgovina z vrhunsko, zanesljivo in udobno moto opremoČelada Nolan

Moto trgovina Ljubljana nudi vrhunsko moto opremo za prav vsako priložnost, naj gre za modno osveščene vsakodnevne uporabnike, za trdožive popotnike ali za dirkače v vseh motošportnih panogah, od motokrosa do MotoGP ter SBK. Alpinestars je vodilni proizvajalec motoristične opreme na svetu. Poleg oblačil in obutve so na voljo tudi ščitniki za hrbet, vrat, kolena in komolce ter podoblačila in raznovrstni dodatki.


Vrhunsko opremo Alpinestars je motoristična trgovina Laba dopolnila z visokokakovostnimi motorističnimi čeladami Nolan za različne priložnosti. Čelade Nolan so med motoristi izjemno priljubljene, saj so tako v praksi kot na številnih testiranjih dosegle izjemne rezultate. So anatomsko oblikovane, izjemno udobne in nudijo visoko stopnjo varnosti, všečna je tudi njihova oblika, ki je stilsko dovršena. Motoristične čelade Nolan so tako zanesljivi partner vsem motoristom, ki si želijo tako varnosti kot tudi visoke ravni udobja.

 

Motoristična trgovina Laba – OUTLET ponudba

Vrhunsko motoristično opremo lahko dobite tudi po izjemno ugodni ceni. Trgovina z moto opremo Laba ima namreč tudi OUTLET ponudbo, v sklopu katere so na voljo izdelki priznanih blagovnih znamk, kot sta Alpinestars in Nolan, iz prejšnjih sezon. Enkratna priložnost za vse, ki želite prihraniti nekaj denarja, a ne na račun kakovosti.   
Dovolite, da trgovina z moto opremo Laba poskrbi za varno in udobno vožnjo. Vabljeni v naš prodajni salon ali v našo spletno trgovino.

 

Moto center Laba | Motoristična trgovina Ljubljana – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
motoristična trgovina
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA